היתי ב"קולטים בנמל"

gever0908

New member
היתי ב"קולטים בנמל" ../images/Emo9.gif

זה היה הערב אחד הטובים ביותר בחיים שלי!!! :)))))))) איזה הופעות מדהימות! איזה יופי של אירוע זה היה!!! זה התחיל בעברי לידר ורק אחריו היה עידן רייכל, אחר כך היה כל מיני הופעות כמו עידן יניב וסאבלימינל עם שי 360 וסיוון ובסוף היה שירי מיימון אומנם כל הופעה היה מ 3-4 שירים אבל עדיין היה ממש כיף לראות כל כך הרבה הופעות בערב אחד! מתי שהיה עברי לידר, הוא הביא את סשה גרישקוב לשיר את השיר "זכיתי לאהוב" ובזמן שהיא שרה הוא הלך לנגן את זה בקלידים זה היה פעם ראשונה שראיתי את עברי לידר מנגן משהו בהופעה! היה ממש כיף!! הנה לכם כמה תמונות מי שרוצה סרטונים (ויש לי מלא) ויש לו quiktime שידבר איתי אני ישלח לו אז הנה כמה תמונות: http://img355.imageshack.us/img355/4730/idanraichel7lg4.jpg http://img407.imageshack.us/img407/6237/idanraichel8rq1.jpg ועברי לידר http://img407.imageshack.us/img407/6597/ivryliderpq2.jpg עוד מישהו מהפורום היה שם?? מי שלא היה שם פיספס ערב ענק!

Saffron

New member
אני שמחה שנהנית ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

מה הפרויקט שרו? לצערי לא הייתי. או שאולי לא לצערי, כי אם הייתי שומעת שוב את "חושב עליה", ועוד בלייב, הייתי משתגעת.

betti10

New member
הם שרו 4 שירים

1. בואי 2. AYAL AYALE 3. ממעמקים 4. מילים יפות מאלה דנה ואני שמענו ברדיו דרך האינטרננט וחלקנו רגשות והתלהבות במקביל במסנג'ר. כ"כ קיווינו שרייכל "יעוות" את סוף השיר ב"ממעמקים" ואכן כך היה... :) אגב, מי ששמע או ראה את ההתחלה כשרייכל הציג את הלהקה, הוא היה ממש צרוד, חשבתי לעצמי בטח הוא לא ישיר כי הוא נשמע ממש צרוד או אולי רק כשהוא צריך להעלות את הטון, :) אבל היה אחלה. חבל שלא הייתי שם, זה עשה חשק לרקוד, במיוחד בשיר Ayal Ayale... אוהבת את הגרסה הזאת של השיר... חבל שאין אותו בדיסק כמו שאר השירים הקצביים. :( ולא זוכרת את הביצוע של "בואי" בהופעה, הרבה זמן לא הייתי ואני חושבת שזה היה אחד הביצועים היותר טובים שהיו לשיר הזה, מכל ההופעות...לא יודעת למה אבל גם כברה נשמעה יותר טוב... אולי זאת רק אני והשמיעה שלי אבל... זה מה אני חושבת. אז זהו. יום טוף לכולם. נ.ב: אני חושבת שאחרי הופעת ה-200 רייכל יתחיל בצמצום ההופעות ויסייים את סיבוב ההופעות הנוכחי... סתם מן הרגשה כזאת. :) אגב, נראה לי גם שהופעת ה-200 היא זאת שתצא בדיוידי... גם מן תחושה שכזאת. יש בה הכל, גם מחווה לשושנה ז"ל.

הוא עשה את הפיזמון של ממעמקים

כמו שאני אוהבת! רק בשביל לשמוע אותו שר את הפיזמון ככה שווה לי לבוא להופעה! מדהים, הוא פשוט מדהים!

betti10

New member
אגב, דנה

הוא גם "מעוות" את השיר "שושנים עצובות"...כיף לשמוע אותו במעוות...חחח אכן שווה!

betti10

New member
בטח שהוא עושה

הוא שר את "שם בהרים שמעל הכפר שלנו"... אחרת וגם בפזמון "לא,אין לי עכח שעוד יום יבוא..." חחח לא יכולה לשיר לך אבל כן... הוא מעוות. :)

נכון!

את הבית הוא עושה שונה! צודקת עכשיו אני חייבת שמישהו ימצא לי גרסה כזאת ואת העיוות (קשה לי לקרוא לזה ככה כשזה כ"כ יפה..) של ממעמקים! :)

Saffron

New member
אני זוכרת את זה ../images/Emo45.gifירח|

הגרסא המקורית יפה יותר, לדעתי. :)

betti10

New member
הוא חוגג מומלדת

שלושה ימים אחרי הופעת ה-200 מזל טוב. :)

gever0908

New member
חח מה רק אני היתי שם??

חבל פיספסתם :) וואלה לא שמתי לב שהוא צרוד אבל היה ממש כיף הרבה יותר כיף מההופעה המלאה שהיתי למה בהופעה המלאה היה כיסאות ואני הגעתי למסקנה שאסור ללכת להופעות עם כסאות רק פה כשלא היה ישיבה כולם קפצו רקדו ושרו והיה אפשר להשתגע בהופעה שלו P: ואגב בטי אני לא בטוח אם הבנתי אותך נכון אבל נראה לי שאת אמרת שאין את השיר Ayel Ayele על דיסק, בגלל שאף אחד לא אמר לך את זה אני חושב שאני לא הבנתי אותך נכון אבל אם כן אז השיר הזה הוא מהאלבום הראשון ולגבי השיר בואי, אם אני לא טועה זה פעם ראשונה ששמעתי את כברה מצטרפת לשיר הזה! וזה היה יפה כמובן

betti10

New member
חחחחחחח אני לא הבנתי מה שאמרת בכלל

לא אמרתי שאין את זה בדיסק. שאלו איזה שירים הם שרו אז רשמתי. אחלה ביצוע לשיר הזה ובכלל לדעתי העיוותים שלו יותר יפים מהמקור למרות שגם עם המקור אין לי בעיה. אממ... מי שהולך להופעת ה-200 חייב להקליט לנו אם זה דרך וידאו או הקלטה בנגן MP3 או כל דרך אחרת את שושנים עצובות וממעמקים ועוד שירים שהוא מעוות... נודה לו מאוד... :) ודנה תשמח

למעלה