היתי חייבת לספר...

nikit1

New member
היתי חייבת לספר... ../images/Emo23.gif

אם אתן זוכרות, התאכזבתי מאד מכך שלא קיבלתי הצעת נישואין לאור הסיפורים המדהימים שלכן. ובכן, אתמול המתוק שלי הגיע ל"אפטר" והושבתי אותו מול המחשב ונתתי לו לקרוא. ותוך כדי הקריאה אני רואה איך פניו נחמצות
.שאלתי מה קרה לילד והוא אינו עונה...בלילה הוא התוודה שהוא מרגיש ממש רע עם זה שהוא לא הציע לי, הוא לא חשב כמה זה חשוב וכמה מרגש זה יכול להיות (טמבל...). בכל מקרה- הוא כבר מתכנן משהו, מעין "הצהרת אהבה" היות וקצת מאוחר עכשיו להצעה... אז- תודה לפורום, גרמתם שינוי!!! מי היה מאמין עליו...

switch

New member
וואיייי...הלוואי עלי!

לא שיש לי מה להתלונן...היתה הצעה רשמית והכל אבל זה לא היה רומנטי עד דמעות (זה אמנם לא היה רומנטי עד דמעות אבל כמובן שהיו דמעות...)בקיצור הייתי מאוד רוצה שחברי יעשה איזה מעשה שכזה. והוא דווקא בחור די רומנטי בדרך כלל, כנראה התפקשש לו עם הצעת הנישואין! לא נורא, נראה לי שאני אסלח לו
בכל מקרה תהני!

יעלי2

New member
הערת אגב-אפרופו רומנטיקה

במסגרת החיפושים אחרי מקום, פגשנו זוג שהבחור תכנן איך להציע לבת זוגו להינשא לו במשך חצי שנה. הוא הכין עם חברים שלט ענק והביא חברים שיעזרו לו לתלות אותו על גשר באיילון, וחבר אחר שיצלם. כשספרתי לבן זוגי כמה שזה רומנטי, הוא אמר לי "תסתכלי עליהם ותסתכלי עלינו", היית מעדיפה שאני אהיה כמוהו (בוק המחץ not that there is anything wrong with it). להזכירכם אהובי הציע לי בספונטניות בחנות התכשיטים 2 מטר מהמוכרת שכמעט התעלפה איתי. אז האמת היא שבכל זוג יש מי שמפגין יותר רומנטיות ויצירתיות. זה לא אומר שהמופנמים שביננו לא רועדים מהתרגשות מעצם העובדה שהם עומדים להינשא אוטוטו ולא מרגישים נורא רומנטים-בפנים.

הילית*

New member
../images/Emo41.gif בדיוק !

עם כל ההערכה שלי לכל הרומנטיקנים מה שחשוב בסופו של דבר זה הזוגיות ומה שקורה בין בני הזוג. עם זה חיים בסוף... ואם הבן זוג לא רומנטי או לא יצירתי זה לא אומר שהוא אוהב פחות וזה מה שחשוב לזכור !!!!

nikit1

New member
בנות, לא להתנפל... ../images/Emo122.gif

אף פעם לא אמרתי ואף לא רמזתי שהיתי אוהבת את בן זוגי יותר אם היה יותר רומנטי!!! אני מבינה את אשר אתן רוצות להגיד, אבל האמת היא שקיוויתי שתשמחו בשבילי לאור ההודעה ולא תזכירו לי ש"רומנטיקה זה לא הכי חשוב ביחסים". אני מאד מאד אוהבת ומעריכה את אסף, אבל המחווה הזו של הצעת נישואין רומנטית היתה חסרה לי, ומי שעוקבת יודעת שהוא לא נמצא הרבה בבית וכשכן- הוא עייף בטירוף, כך שסיפרתי כבר בפורום שאת התכנונים ה"רומנטיים" אני עושה כי הוא בדר"כ לא במצב לתכנן שום דבר. ועובדה שגם הוא הרגיש שהצעה מיוחדת יכולה לתרום בלי שלחצתי עליו אלא הראיתי לו כדרכי הודעות בפורום. הכל בא ממנו. אז הבהרה קטנה- אני לא אוהבת אותו עכשיו יותר בגלל שהוא החליט לעשות משהו רומנטי, ועד עכשיו נושא ההצעה שלא היתה אף פעם לא עלה. קצת מוזר לי שזה היה הדבר הראשון שחשבתם עליו, אולי אני איכשהו הטעיתי אתכן...

יעלי2

New member
לא מתנפלות! הלוואי שהיו רומנטיים

או קולטים את מאוויינו הניסתרים. אבל LETS FACE IT הוא לא. אז אני שמחה עם מה/מי שאוהב אותי ושמחה בשבילך שנדלק לו אור אדום (ירוק). אני השלמתי עם זה שאני זו שיותר מחצינה את הרומנטיקה וכל פעם מפתיעה אותו עם כל הדברים שאי פעם חלמתי יעשו לי. וזה ממש בסדר. ניקיט. תספרי לנו אם הוא יעשה משהו אקטיבי,טוב?

הילית*

New member
זו לא היתה הכוונה שלי

אבל נוצר רושם שכל הצעת נישואין שהיתה בפורום היתה יותר רומנטית מקודמתה ומה שניסיתי להגיד זה שזה לא מה שחשוב באמת למרות שאולי זה קצת חסר לפעמים, אבל תראי שבמבט לעוד כמה שנים זה יהיה קוריוז קטן לספר לנכדים... מקווה שהבנת את כוונתי...

*שיר

New member
צודקת - ההצעות פה באמת היו מדהימות

מעל ומעבר כל דמיון. אבל מה לעשות, באמת לא כל הבחורים כאלה רומנטיים
כמו שהיינו רוצות
, אבל זה מה יש, ועם זה ננצח!

למעלה