היתי חייב עוד אחת

היתי חייב עוד אחת

אני רוצה לדבר איתכם על דבר כואב שיושב לי בלב הרבה זמן ולדבר הזה קוראים ``נצלנות`` מלשון ל``נצל`` מה זאת אומרת לנצל אז בשביל זה אני פה תראו אני יספר לכם סיפור אל מישהו ותגידו לי אם זה לא נקרא נצלנות טוב אז אני מתחיל פעם היה בחור לא משנה איך קוראים לו והיה לו כמה חברים והוא הכיר מישהי ולאט לאט הם נהיו חברים טובים כך הוא חשב ופעם אחת הוא הלך לאיזה מפגש וחשב אולי כדי להזמין את החברה הוא הכיר אבל היא לא רצתה לבוא אז חשב לעצמו בסדר לא נורא לאחר שבוע שאל הבחור את הבחורה שוב אולי היא רוצה לבוא שוב למפגש אז היא אמרה שלא לאחר שעה וקצת אמר לו חבר שלו אתה יודע מי באה למפגש חשב הבחור ואמר לא אני לא יודע וראו איזה פלא הבחורה שאמרה לו אני לא רוצה לבוא פתאום אומרת כן אני רוצה לבוא חשב לעצמו סבבה איזה יופי אבל הבעיה שהוא לא ידע למה זה יוביל טוב הגיע הפעישה וחשב יו איזה כיף סוף סוף אחרי הרבה זמן הוא יוכל לראות את הבחורה וחשב שאולי יוכל לשבת ולדבר איתה אבל זה לא היה וראו איזה פלא בהמשך השבוע כאשר רצה לדבר אם הבחורה הבחורה פשוט לא רצתה לדבר איתו חשב הבחור מה הוא עשה רע ולא ידע אבל אז פתאום באותו ערב דיברה הבחורה אם הבחור והשלימו ואז שבוע לאחר מכן שוב הבחורה לא רוצה לדבר איתו ומה כל מי שהיה חבר שלו פתאום נהיה חבר שלה והוא הרגיש שזורקים אותו לזבל שכבר לא צרכים אותו למה הבחורה התקבלה לחברה והבחורה לא צריכה אותו יותר אז חשב הבחור לעצמו ופשוט אמר לבחורה דברים לא יפים אבל גם הבחורה אמרה דברים לא יפים וכך נעלמה לה ידידות של חצי שנה לפח בגלל טעות אחת קטנה אז תגידו לי זאת לא נצלנות אם אתם חושבים שהבחור נוצל על ידי הבחורה אז תרשמו לי תגובה ואני יעביר את זה לבחור ואם אתם חושבים שזה לא נצלנות אז גם תרשמו לי תודה זיו

זיו

אתה חייב להבין שיש חיים אחרי, מעבר, ובלי שום קשר לצ`אט..... ולהפסיק להיות כ``כ כבד......יאללה.....ואל, אין שום ניצול, אם אתה באמת מעוניין בדעתי הכנה. צא מזה, זרום הלאה....

לשרלי

תודה על התגובה אני יודע שאני צריך לזרום אבל כשזה כואב לך בלב את לא יכול לזרום ולהשאיר את זה ככה

למעלה