היתכן טעות במדור מתכונים של בקהילה?

היתכן טעות במדור מתכונים של בקהילה?

כחובבת מתכונים חדשים אני אוהבת לקרוא את מדור המתכונים. התפלאתי שעד עכשיו אף אחד לא העלה את זה בפורום "בחרדי חרדים", כנראה שלא שמו לב לזה. אבל... מי שקורא את המצרכים למתכון רואה שנדרשים כבדים טריים למתכון. ומי שקורא את הוראות ההכנה של המתכון מתפלא...הכיצד עיתון כמו "בקהילה" דילגו על שלב הכשרת הכבד? וכי איך שמתי לב לדבר? כתוב שם שצריך לטגן את הכבדים עד שהם ישנו את צבעם. כבדים מוכשרים לא משנים את צבעם בטיגון מכיוון שהם כבר שינו את צבעם בשלב ההכשרה.
 
למעלה