היתכן מצב

היתכן מצב

היתכן מצב שיש לאדם 2 מלאכים שמלווים אותו? האם כל אחד משרת תפקיד אחר? כיצד ניתן לקבל את עזרתם (של שניהם)?

בד"כ אנו מלווים על ידי יותר ממלאך אחד

זו קבוצה של מלאכים מדריכים - שניים, שלושה או יותר. אבל לרוב יש אחד שהוא דובר ואיתו אנחנו ממש יכולים "לדבר". בכל מיקרה הקשר הוא עם כולם.

הילה- כיצד אוכל לשמוע להצעתו?

בתקופה האחרונה עולה בי הצורך לשאול - מה עלי לעשות כדי להחזיר לי את שמחת החיים? את מציאת החן בעיניי אחרים? אשמח לדעת אם עולה לך התשובה לשאלותיי...

TOKUSHI

New member
אני צריך פרטים אישיים ובסיסיים על חייך

כדי שאוכל לדבר עם המלאך שלך אם אפשר.

TOKUSHI

New member
תכתבי לי את הדברים הבאים

שם מלא תאריך לידה שם הורים(אבא אמא) לכתוב אם את מאומצת או לא (אם כן תכתבי את ההורים ביולוגיים [אם את יודעת מי הם]) עיר רחוב(ללא מספר) קרוב שמת לאחרונה שמו המלא תאריך הלידה שלו קירבתו אלייך ותאריך פטירתו נא לפנות אליי במסר אישי

שאלה בנושא מלאכים

ערב טוב שמי ליאורה אני מאמינה שיש מלאך ששומר עליי אבל האם יש דרך לתקשר עימו ולהעזר בו כמו כיוון מקצועי והכוונה בנושאים אישיים? איך אפשר לדעת מי המלאך שלי? תודה מראש על התשובה וערב נעים שיהיה ליאורה

spinareo

New member
תמיד לכל בן אדם שני מלאכים

אחד השומר ואחד הרושם אני בטוח שאת תפקידו של השומר את יודעת תפקידו של הרושם הוא ליהיות איש הקשר שלך תמיד הרבה אנשים מתבלבלים והם חושבים שהם מדברים עם המלאך השומר שלהם אבל זו טעות למלאך השומר אין כלי תקשור מתאימים כמו שלרושם אין כלי הגנה ותקיפה מתאימים

מודה!

עכשו זה הרבה יותר מסתדר לי בראש..(תודה) ובנוגע לשאלה שלי להילה- האם לך יש תשובה? (או שרק הילה חייבת לענות בקשר לזה? יש לזה משמעות מי מתקשר?

spinareo

New member
תשובה

אני יכול לתת תשובה מתקשור אבל TOKUSHI יותר טוב בזה ממני אני אקשר אותו אלייך לעומתו HOPE מתמשחה בהרגעת הנפש ובנפש בכלל

spinareo

New member
"התשובה!"

השיטה החברתית היא את צריכה לעשות את מה שאת רוצה כדי שתחזור לך שמחת החיים ואם זה לא עוזר, השיטה הפסיכולוגית היא לשים תמונה של סמיילי גדול צהוב ובהק בכל פינה בולטת בבית כך שהראש שלך כל הזמן עסוק באושר ואורותדאגי כל הזמן להאיר את הבית, השיטה הרוחנית היא לשים שלוש נרות ריחניים בבית ולהזמין רוח מיקום פרלון(תגידי את השם שלוש פעמים להגנה ושבע פעמים כדי שייפתח השער) יש מיליוני יקומים מוזרים בעולם שאני מתחיל ללמוד את רובם(אי אפשר ללמוד את כולם גם עד סוף החיים שלי) ביקום הזה קיימות ישויות בעלות אנרגיה "מאושרת" שמפיצות אנרגייה זו כל פעם שמזמינים אותן החיסרון הוא שהיא תיתקע איתך למשך הרבה זמן אחרי שכבר תהי מאושרת והייתרון הוא שהיא תדאג לעשות אותך שמחה אם אף אחת לא עוברת דרך השאר ואת לא מרגישה אנרגייה מדגדגת-מצמררת אז יש ישות שרודפת אותך ודואגת שלעולם לא תהיי מאושרת זה בודרך כלל בצחוק אם מצב כזה קורה תפני אליי.

למעלה