היתכן שנמצא תחליף לאומגה 3 של קרלסון?

ליייייי

New member
היתכן שנמצא תחליף לאומגה 3 של קרלסון?

ראיתי היום אצל חברים אומגה 3 נוזלית של חברה בשם GRAMSE (של חברת SALUS - אלו שמייצרים את פלורידקס הברזל הנוזלי ועוד דברים טבעיים שאני מכירה כמומלצים). האומגה 3 שלהם שקוף בטעם לימוני עדין ביותר עוד יותר משל קרלסון ובלי שום ריח!!! די חסר טעם ... כתוב על האריזה - אומגה 3 - שמן דגים וויטמין E בצורה נוזלית - תוסף תזונה מרוכז במיוחד סה"כ שמן דגים - 3182 מ"ג מתוכם - EPA 1050 DHA 700 ויטמין E 200 בבקבוק 200 מ"ל אינו מכיל - חיטה, ביצים,שמרים,סויה,חומרי טעם וריח מלאכותיים רכיבים נוספים - שמן דגים, D אלפא טוקופרול, שמן לימון. יצרן - נטורויט מיאמי פלורידה יבואן - א.גרמזה פרמצבטיקה בעמ הכרמל 5 יקנעם 1800-366-777 הלוואי שתאשרו נמאס כבר להביא מארה"ב - מה גם שהטעם עדין יותר.....

razgalili

New member
שמן דגים

היי לא הצלחתי למצוא קישור למוצר, האם יש לכם קישור. ההתנגדות העיקרית שלי למוצרים חדשים היא קבועה. רוב המוצרים מכילים חומרי טעם וריח שילדים בספקטרום מגיבים אליהם רע. קרלסון הוא מוצר שרוב הילדים מגיבים אליו טוב. זה לא אומר שהילד הפרטי שלכם לא יגיב טוב למוצר החדש. אם אתם רוצים לנסות, לכו על זה וספרו לנו אחר כך איך זה עבד. אם המוצר טוב אשמח להוסיף אותו לרשימת המוצרים הממולצים על ידי הורים בפורום. אם לא אשמח לדעת ולהוסיף המלצה שלילית.

נכון ראיתי אותו לפני חצי שנה והוא מוצר טוב

כן, שמן הדגים של גרמזה הוא מוצר שנראה טוב, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל, אלא רק תוספת לימון, בדומה לקרלסון. בהחלט חלופה סבירה, אם כי אינני יודעת אילו חומצות שומן נוספות נמצאות שם והיות ורמתן גבוהה מאד Other Fatty Acid....................................1432mg אז חשוב שהן תהיינה מהסוג של אומגה 3 ולא אומגה 6..אז לא התעצלתי והתקשרתי לגרמזה ונאמר לי שכולן הן ארוכות שרשרת מהסוג של אומגה 3 ולא אומגה 6.. הבטיחו לשלוח לי יותר פירוט במייל. אפרסם כשיגיע. אנחנו עדיין שומרים אמונים למוצרי קרלסון..

razgalili

New member
לדעתי יש להתרחק מהמוצר הזה כמו מאש

הורדתי את התוית של המוצר מהקישור שנתת כתוב שם: רכיבים נוספים: שמן דגים, די אלפא טוקפרול, שמן לימון יצרן: נטורויט פלורידה 33176 או קיי,חיפשתי נטורויט בכמה איותים שונים ומצאתי את האתר הבא: http://www.naturavitlife.com/omega3liq.htm וידאתי שמדובר באותה חברה. שמן הדגים של נטורויט מכיל לטענתם: Other Ingredients: Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Natural Lemon Flavor. שימו לב שפתאום נוספו שורה של חומרים שנעלמו בגירסה הישראלית: פוטסיום סורבט, סודיום בנזואט. גם שמן לימון (??) חומר שמעולם לא שמעתי עליו קודם, הוחלף ב "טעם לימון טבעי" שכמו שיודע מי שהתעסק בזה קצת, מקורו לא מלימון. בקצרה: לא ברור איזה מידע היבואן הישראלי באמת מגלה ואיזה הוא מסתיר, יש ניגוד בין המידע מהמפיץ האמריקאי למפיץ הישראלי, היצרן המקורי לא ידוע, רשימת המרכיבים לא ידועה. שומר נפש ילדו האוטיסט ירחק.

פניתי לחברת גרמזה לקבל פירוט על חומר משמר וגם

היי בהמשך לשרשור, פניתי לחברת גרמזה כדי לקבל יותר פירוט על המוצר שלהם. הם חזרו אלי עם הפרטים הבאים: בהמשך לבקשתך להלן פירוט חומצות השומן הנמצאות במוצר (על המרכיבים שהופיעו כחומצות שומן נוספות על הבקבוק והם אמרו שהם סוגים של אומגה 3) חומצה :קפרילית,קפרית,לאורית,מיריסטית,פלמיטית,פלמיטולאית,סטיארית,אולאית,לינולאית,ארכידית,אקוזפנטאנואית,גדולאית,אקוזטטרנוטית,דוקוזהקראנואית המוצר מכיל שמן לימון וויטמין E 200 יחי ואינו מכיל חומרים משמרים נשמח לענות על כל שאלה נוספת עד כאן התשובה שלהם - ועכשיו הערות - חלק מחומצות השומן האלו הן אומגה 3 וחיוניות ואחרות ממש לא. רמה גבוהה של פלמיטית ממש לא רצויה. קפרילית דווקא טובה ולאורית לפעמים. חלקן רוויות וחשובות וחלקן לא. אין פירוט של מי מהן הכי גבוהה פה. אם נלך לפי העקרונות שמי שמופיעה הכי גבוה נמצאת שם יותר, ואם אכן זהו מוצר אחר ממה שמשווק בארה"ב ויש לכל חברה כמה מוצרים שונים, כידוע, אז זה מוצר טוב, אם הוא אכן ללא חומרים משמרים ומכיל יחס וכמות טובה של אומגה 3. לקרלסון לדוגמא, יש גם סוגי אומגה 3 נוספים, אך בכמות מעטה לעומת כמות ה- EPA וה-DHA שלהם. לכן אני עדיין חושבת שהוא מוצר עדיף. וגם המוצר של פרוטרה, שיעקב משווק הוא מוצר טוב. מרוכז מאד. וקיים בישראל, דרכו.

khisha

New member
בדקתי אותו פעם

יצא יקר פי 2 מקרלסון. לגבי הטעם אני חייב לציין שלקרלסון יש ויש. בשנתיים אחרונות יצא לי לפתוח כמה בקבוקים שלהם ואכן הטעם והריח לא זהה בין בקבוק לבקבוק.

guybz

New member
מענין אותי לדעת האם קרלסון ואחרים המשווקים

שמן דגים נוזלי שומרים את השמן תחת חנקן או ארגון? האם מצוין משהו בהקשר הזה על האריזה? אם הם לא שומרים תחת "שמיכת חנקן" אז ההסבר להבדלים בטעם ובריח הוא טריויאלי- מדובר בדרגות שונות של התחמצנות של השמן. הריח של שמן דגים בא מDHA מחומצן שזה הריח של דגים בכלל ושל דגים מקולקלים במיוחד... מה שבא להדגיש את חובתכם כמשתמש לשמור את הבקבוק במקרר תמיד, גם לפני וגם אחרי הפתיחה. גיא

ליייייי

New member
פנינו לחברה עם הממצאים של רז והינה תגובתם

התשובה פשוטה מאוד המוצר המופיע באתר של החברה האמריקאית אינו אותו מוצר שמיוצר במיוחד עבורנו אתה יכול לראות שהמינונים שונים ומנת הלקיחה שונה בכל מקרה גם במוצר האמריקאי לא ראיתי שמופיעים חומרים משמרים http://www.naturavitlife.com/omega3liq.htm אם ברצונך ניתן לשלוח אליך אנליזה של המוצר כפי שאושר ע"י משרד הבריאות הישראלי. אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה נוספת שתתעורר בברכה, הראל סמנכ"ל ורד, ראיתי ששאלת על מוצר ללא טעם, נסי לפנות לחברה לקבל יותר פרטים ותשאלי פה שוב, אני טעמתי והטעם הרבה פחות דומיננטי משל קרלסון, כמעט ולא מורגש!

למעלה