לא משנה כרגע אילו חברות, השאלה היא היתכנות כללית.
אסביר.
לפני כחודשיים וחצי התחברתי לסיבים של לחברה מסויימת במהירות 1000X250. מכיוון שבדיקת המהירות של החברה הראתה תוצאות נמוכות ממה שהובטח, החברה יעצה לי להוריד אפליקציה (במחשב) מסויימת, שלדעתם נותנת תוצאה מדוייקת.
ואכן, התוצאות היו מאק קרובות למובטח. בהעלאה אפילו עברו את המובטח.
בכל זאת עשיתי בדיקה באתרים אחרים, כולל באתר של החברה עצמה, תוצאות ההורדה נמוכות משמעותית, לפעמים אפילו כמחצית מאשר באפליקציה. בהעלאה, התוצאות מעט מעל, כמו באפליקציה. התוצאות בחברות האחרות די דומות ביניהן.
גם הפינג באפליקציה תמיד מראה 1, בעוד באתרים האחרים זה יותר וגם לא קבוע.
האם יש פה איזה טריק, שגורם לבדיקה באפליקציה להיות קרובה מאד למהירות המובטחת (בד"כ התוצאות מאד דומות) ושונות מהאתרים האחרים שדומים ביניהם?)
לפני שאני פונה לחברה, הייתי רוצה להבין את הנושא כפי שמומחי הפורום מבינים.
תודה.
ואם זה רלוונטי, ווינדוז 10.
אסביר.
לפני כחודשיים וחצי התחברתי לסיבים של לחברה מסויימת במהירות 1000X250. מכיוון שבדיקת המהירות של החברה הראתה תוצאות נמוכות ממה שהובטח, החברה יעצה לי להוריד אפליקציה (במחשב) מסויימת, שלדעתם נותנת תוצאה מדוייקת.
ואכן, התוצאות היו מאק קרובות למובטח. בהעלאה אפילו עברו את המובטח.
בכל זאת עשיתי בדיקה באתרים אחרים, כולל באתר של החברה עצמה, תוצאות ההורדה נמוכות משמעותית, לפעמים אפילו כמחצית מאשר באפליקציה. בהעלאה, התוצאות מעט מעל, כמו באפליקציה. התוצאות בחברות האחרות די דומות ביניהן.
גם הפינג באפליקציה תמיד מראה 1, בעוד באתרים האחרים זה יותר וגם לא קבוע.
האם יש פה איזה טריק, שגורם לבדיקה באפליקציה להיות קרובה מאד למהירות המובטחת (בד"כ התוצאות מאד דומות) ושונות מהאתרים האחרים שדומים ביניהם?)
לפני שאני פונה לחברה, הייתי רוצה להבין את הנושא כפי שמומחי הפורום מבינים.
תודה.
ואם זה רלוונטי, ווינדוז 10.