היתכן?!

ORLIY1

New member
היתכן?!

אני חושבת שזה אחד השירים היותר יפים ששמעתי לאחרונה וללא ספק נראה שדניאל הולך לכיוון שונה ממה שעד היום. זה נפלא. אפרופו 'היתכן' שהפורום הזה עדיין קיים בתפוז? בלי לפגוע חברים אבל זאת הפלטפורמה היותר מזעזעת לדברים האלה ואני מקווה שיחד עם האתר החדש, גם יעלה פורום בפורמט מזמין יותר. מישהו יודע אם יש איזושהי הופעה באופק? תודה, אורלי

hilape

New member
הייתכן

מלך הרגשות הבלתי מעורער מר דניאל סלומון עושה זאת שוב באותה המלכות רק שכעת היא חדשה אך אותם סגנונות נשמעים באותה הרכות המלטפת באותו קול מתוק באותה חשיפה שמראה את צדדיה היפים של האהבה שבו באותה המציאות הרגשית של הלב שמשנה את פעימותיו במקצת לעבר אותם פעימות חדשות פנטסטי מצפה לאלבום הבא אוהבת עד אין קץ

hilape

New member
מילים נכות (חשה צורך לשתף)

יש רבות לומר בתוכן יש בהן את כל האמת של מחשבותייך וליבך שלך כי זה אתה אינן נכות יש בתוכן את כל המשמעויות שצריכות להיות במילים אחרות זה מה שאני אומרת אך לא לכך התכון המשורר שכתב את השיר שכתב את מה שחש לגביי עצמו אז קבלו את חן חיים בלאיש וגיא פלד מילים חן בלאיש וגיא פלד והילה פלד בלאיש לחן גיא פלד ביצוע השירה גיא פלד חן בלאיש השיר נשלח לפני כמספר ימים לגלי צהל בהצלחה לי :)

hilape

New member
אורלי !!

שלום לך צהריים נפלאים ... ומה שלומך בימים אלה ואיך את מרגישה נפלא לקרוא את דברייך תודה רבה על התגובה החמה אגב רק לידיעה אני כבר עוד מעט סבתא :) האם ראית את התמונה של בני ORY

הוא פשוט מוכשר

כל פעם הוא מפתיע מחדש. השיר הזה מתנגן אצלי בלי סוף,פשוט בחור מוכשר עם עתיד ורוד במוסיקה הישראלית.

למעלה