הי אולי למישהי יש את TVHits החדש?

hadardit

New member
הי אולי למישהי יש את TVHits החדש?

ראיתי שיש שם כמה דברים על בסטד ועל מקפלי וקטע קטן על וי ויש שם כתבה גדולה על בלו

DesertRose7

New member
אין לי אותו..

אבל ראיתי אותו ויהיה לי אותו בקרוב!! יש כתבה של איזה 4 עמודים של בלו.. כתבה של 2 עמודים על מקפליי פוסטר של באסטד ועוד איזה כתבונת על וי וכל מי דברים קטנים על כולם!!!

13usted

New member
לי יש!!!!

יש פוסטר של באסטד(מהקליפ) וכתבה על וי ועל מקפליי,ויש כמה אייטמים על באסטד...אני ח-י-י-ב-ת סמאש היטס

Hypnotise

New member
שלחתי את אבא שלי...

הוא עוד מעט יחזור... אני מקווה מקווה מקווה מקווה שהוא ימצא את העיתון... קלטו את מאט בתמונה מהקליפ החדש.......... איזה חמוד... יש לי שאלה.. ראיתי ששמתם פה קישור להוריד את הקליפ החדש (ובאמת תודה...) אבל יש לי בעיה... אני לא מוצאת גירסה טובה של ה קליפ Air Hostess!! אם יש למישהו קישור שאני יוכל להוריד את הגירסה הטובה והמלאה (באינטרנט מה שמצאתי זה לא את כל הקליפ כמו שמראים בטלויזיה... זאת אומרת בלי כל הבית שמאט שר...) אז אני ישמח מאוד מאוד מאוד...

Hypnotise

New member
יש לי!!!!!

פוסטר מזה יפה של באסטד!!! והכתבה שעשו על מקפליי כזאת יפה... זה מאחורי הקלעים של אחת ההופעות שלהם בטלויזיה. הם כאלו מתוקים.... ויש גם כתבה על וי (למרות שלא הספקתי לקרוא) וכתבה קטנה של חצי עמוד בערך על הפריצה של באסטד לאמריקה ומתחת לזה גם איך מאט חגג את היומולדת שלו ביפן... שווה!! :)

OCֹJB

New member
חחח גמני יש...

גם תעיתון שהוא שיאאאאא השווה! וגם גירסה טובה של ארוסטיס....

Hypnotise

New member
יש לך גירסה טובה?

יאאא... את חייבת לשלוח לי.. או להביא לי קישור לקליפ... בבקשה...

למעלה