הי, אז פה כולן מסתתרות?

גורבי

New member
הי, אז פה כולן מסתתרות? ../images/Emo24.gif

איזה כיף למצוא אתכן, איזה כיף לחזור. כ"כ חבל לי שלא הייתי מחוברת בחודש הראשון (עם כל ההכנה הנפשית שעשיתי, לא היה לי מושג כמה קשה זה הולך להיות. חוסר השינה ועודף ההורמונים כמעט מוטטו אותי. עכשיו קצת יותר טוב.). שחר כבר בן 3 חודשים וארבעה ימים (אתמול היה "תאריך וסת אחרונה" - כמה מוזר...), ואני לאט לאט מתחילה לזהות את עצמי (או בעצם, להגדיר לעצמי מי אני עכשיו). אפילו חזרתי השבוע לעבודה - למרות שרוב העבודה היא מהבית כרגע, וזה קצת פשוט יותר. סוף סוף כתבתי את סיפור הלידה שלי, והנה הוא לפניכן, יחד עם הודעת ההצטרפות שלי לפורום הריון (בשביל הנוסטלגיה). יש לי (כמו תמיד) עוד המון לכתוב, אבל הילד עושה קולות...

מעיןבר

New member
הי גורבי ../images/Emo24.gif

פה לא מסתתרים. אנחנו פורום תמיכה לנשים לאחר לידה אז טבעי שתראי פה הרבה שמות (ופרצופים
) מוכרים. התרגשתי לגלות שהיום שבו הצטרפת בשנית לפורום הריון ולידה הוא היום שבו ילדתי. סיפור הלידה מרגש מאוד ויצורף למאמרים שלנו עם יתר הסיפורים. ורק דבר אחרון וקטן, עם הצטרפותך את מוזמנת לעיין בתקנון שלנו

sipor

New member
קודם כל מזל טוב...

וסיפור הלידה שלך מרגש ... ברוכה הבאה... ולא הסתתרנו... אנחנו פה כל הזמן.. בוכות אחת על כתפי השניה.. למה את בוכה לבד ?

לא מסתתרות, פשוט דקות גיזרה../images/Emo6.gif

ולכן לא הבחנת בנו. זו גם הסיבה שבעטו בנו מפורום הרזיה לאחר לידה. ברוכה הבאה. כתבת מקסים על הלידה של שחר ועל לידתך כאמא! ברוכה המצטרפת.

יעלי ס

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב!!! ../images/Emo140.gif

את פשוט כתבת במקומי את סיפור הלידה שלי. רק ילדתי בבלינסון ובשבוע 38+5 . כל השאר זהה. אה,ועוד זכיתי באושר להצליח בהנקה.(חשבתי שזה קל מאוד ,אבל כאן בפורום אמרו לי שזה מזל גדול.טפו טפו טפו שימשיך לי המזל). לי היה ניתוח יזום לפני 3 שבועות ואמרתי שלא אכתוב את סיפור הלידה ,כי אין מה לספר,אבל את הצלחת לספר כל כך יפה. וכנראה שתחושות של כל המנותחות זהות,כי מאוד הזדהתי עם מה שכתבת. תהני משחר!

yaelia

New member
איזה צמרמורת עשית לי../images/Emo24.gif

ואיך שהזמן
כשנהנים. יופי שהצטרפת אלינו. תישארי, יהיו קטעים.

משוש30

New member
ג-ו-ר-ב-י!!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך!!!! חשבתי שזהו ירדת מנושא הפורומים ובכלל לא ידעתי את מי ילדת ואיך היה ומה קורה איתך! איזה יופי שחזרת! אז מה קורה? איך הולך? אולי תשימי איזו תמונה של שחר בגלריה? אתם עזבתם את ירושלים? כיף לראות אותך פה ברוכה הבאה! (דרך אגב אני ולימור בסוף עשינו יחד קורס עיסוי תינוקות ועכשיו ביחד בקורס שחיה לתינוקות) סיפור לידה נורא מרגש. כל הכבוד לפיליפ הקטן שיצא החוצה והפך אותך לאמא גורבי האישה בלי הבטן...

yaelia

New member
../images/Emo32.gif משושית

באיזה יום אתן עושות את הקורס שחייה? אנחנו לצערי לא יכולים בימי שישי, ורציתי לדעת אם יש גם באמצע שבוע בבקרים.

משוש30

New member
אנחנו ביום שישי בבוקר אני לא יודעת

לגבי ימים אחרים כי זה היום היחיד שיכולנו. זה במרכז יפית ברמת שרת (גבול בית וגן) אין לי את המספר אבל יש ב-144. המדריכה פשוט מקסימה אני ממליצה בחום חבל שאת לא יכולה בשישי...

עינבלית

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

סיפור מרגש וקצת עצוב- שרק בשעה חמש נפגשתם...אבל עם הבירוקרטיה של בתי החולים והתינוקיות, ככה זה.

nubi

New member
../images/Emo24.gifשלום!!! מה שלומך?

האמת-חשבתי עלייך... ברוכה הבאה!

גלשני

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif שלנו

סיפור הלידה שלך גרם לי לזלוג... מרגש ומקסים.

למעלה