הי , איזה כיף שאתם כאן , תגידו

מגשימה1

New member
הי , איזה כיף שאתם כאן , תגידו

יש אפשרות לראות את הסדרה בערוץ אחר ? אני מתה לדעת מה קרה אחרי שהם קטעו את הסדרה באכזריות , בדיוק לפני שסוף סוף לואיס ושרידן עמדו להיפגש , איזה מעצבנים . בא לי לטוס לארה"ב רק בשביל לראות את ההמשך . חג שמח ושנה טובה לכולם

darklighter

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

חג שמח ושנה טובה גם לך
גם אותי זה מעצבן שקטעו... אבל אם תטוסי לארה"ב זה כבר 5 שנים אחרי XDDDD כרגע זה לא משודר בערוץ אחר בארץ, יש רק שידורים חוזרים בימי שבת... אם את מעוניינת לראות את הסידרה בדרכים לא חוקיות- פני אליי במסר
(אסור לדבר על זה פה) אגב למה בחתימה שלך פירסמת קומונה ולא שמת קישור לא חבל?

מגשימה1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני יודעת שטבי תמיד מרמה

בגיל אבל 23 ?
הרגת אותי מצחוק עכשיו ...

darklighter

New member
אבל אני באמת בת 23../images/Emo190.gif

כמה חשבת שאני XD???? ואגב
לHIDDEN PASSIONS
טאבי לא באמת בת 300... היא בת הרבה יותר...

מגשימה1

New member
אני יודעת שאת בת 23 וטאבי בת יותר

מ300 , זה היה גם במוצאי שבת במקרה . זה באמת רעיון משעשע לשים תמונה שלה ....

darklighter

New member
אה דיברת על התמונה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

וזה היה גם רעיון של קלף חזק לשים אותה
ואגב אני תמיד שמחה שבאים לפורום אנשים חדשים, בעיקר כשהם מעלים את רף הגילאים
ויש לך מספר יפה בגיל

מגשימה1

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gifוגם תודה רבה ../images/Emo140.gif

זה רעיון מדליק אולי גם אני אשים תמונה , את מי אני אשים ? אולי את ג'וליאן קריין מחופש ? אני לא יודעת איך עושים את זה בכלל .

darklighter

New member
הסבר פשוט:../images/Emo190.gif

תלחצי על הכינוי שלך פה בפורום, ואז בשורה הכתומה למעלה מצד שמאל יופיע "עדכון העולם שלי" אז תלחצי עליו...יפתח לך דף של "תפוז עולמות" ומימין תראי תיבה של "כניסה לעולם שלי" ותתבקשי להקיש משתמש וסיסמא של תפוז. אז תקישי. אם הקשת נכון בשלב הזה תגיעי לעולם שלך
(שזה הפרופיל שלך בתפוז) ברוכה הבאה
מימין יופיעו לך תיבות עם מסגרת כתומה שמתחילות מ"פרטים אישיים", "עוד על עצמי" וכו' ואת צריכה לבחור בתיבה שנקראת "תמונות". שם תראי פרסומת לאלבומים בתפוז וכל השטויות האלה ושיבקשו ממך בתיבה הקטנה עם הגלילה לבחור אלבום בחרי "תמונות העולם שלי" שם פשוט תוסיפי תמונות ממה שיש לך על המחשב ותסמני את העיגול בתמונה שאת רוצה כראשית. וכמובן אל תשכחי ללחוץ על "שמור" או "שמור והמשך" אח"כ...

למעלה