הי אירית

177א

New member
הי אירית

רציתי לשאול אותך אם כאשר נתקפת ורטיגו לפני 18 שנה עשו לך גם בדיקת ENG (הבדיקה עם המים החמים והקרים לאוזן)והאם היא יצאה תקינה?כיוון שלי היא יצאה תקינה ולא ברור מה הבעיה, אין הבחנה. תודה/הילה.

zs1957

New member
בדיקת ENG תקינה והסימפטום ממשיך

זה אומר שעלייך לבצע בדיקות נוספות. בדיקת ברה. בדיקות דם לבדוק אם אין מחסור בויטמיןB12,B1,B6 אם ההומצסטאין תקין.לאחר הבדיקות הללו תהיה אבחנה מדוייקת ,וניתן להתחיל בטיפול. זהבה שחם

אירית51

New member
היי יקירה

אני זוכרת ששלחו אותי לאין ספור של בדיקות כולל בדיקות שמע ,לא זכור לי לגבי מים חמים קרים אך יתכן מאד כי במשך 4 חודשים עברתי בדיקות ולא מצאו כלום וגם זה נעלם כמו שזה חזר פתאום לפני שבוע ,אני בכלל שכחתי מזה אם לא זהבה האירה את עיניי. אני בטוחה וזוכרת שכל הבדיקות יצאו תקינות ולא היתה להם תשובה מה קרה לי ,רק עכשיו אני הבנתי שזה וורטיגו כלל לא ידעתי אז מה המושג הזה. ומסתבר שיש את זה גם לאחי. אירית

zs1957

New member
לפעמים הבדיקות תקינות והחולה סובל

היי אירית, אצלי מלבד בדירת ENG שלא ניתן לפענח אותה כל הבדיקות היו תקינות. בליבי ידעתי שיש פגיעה עצבית. ואכן הרופא שטיפל בי מצא שעצב מס' 8הנמצא באוזן התיכונה באיזור שיווי המשקל נפגע. הפגיעה העצבית גרמה לכאבים חזקים באוזן שמאל,בצוואר ובכל עמוד השדרה.סבלתי מחוסר שינה כי לא יכולתי לסבול את הכאבים גם פיזיותרפיה לא עזרה לי. מה שהקל עלי היה הטיפול הרפואי ע"י מומחה לסחרחורת והידרותרפיה שעזרה לי מאד. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה