הי אלי, מה נשמע?!

deep ocean

New member
הי אלי, מה נשמע?! ../images/Emo6.gif

איזה שוק לראות אותך פה הרבה זמן לא כתבנו אחד לשני הרבה דברים עברו עלי ובטח עליך אני אתן לך כמה רמזים: 1. האי מייל שלי הוא [email protected] 2. היה לי אז חבר שכבר נפרדתי ממנו ממזמן 3. סיפרתי לך את הסרטן שיש לי נראה לי שהבנתי מי אני אפשר להמשיך להתכתב... בהצלחה בניהול הפורום
איזה כיף לראות אותך!!! אני נמצאת קבוע בכמה פורומים בתפוז: בדרך הלוחמים, בלהרגיש טוב, ובשמבאלה, ובעוד כמה לא באופן קבוע!! באהבה מיכל נ.ב.-אגב איך הגעתי לפורום שאתה מנהל? לא התחשק לי לישון אז גלשתי בתפוז הסתכלתי אם יש פורומים חדשים ראיתי את זה ועוד אחד שעניינו אותי טוב אני נכנסת ואני רואה את השם שלך הייתי ממש בשוק! איזה מגניב!!

אלי פלס

New member
מיכלללללללללללללללללללללללללללללללל

את יודעת כמה שאלתי וחיפשתי? ואבד לי המייל שלך ו...ו...ו..ו..ו........!!!!!!! התגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעתייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!! אואבותך!!!!!!!!!

{{Trinity}}

New member
נראה לי שהגיע הזמן שניפגש!!

מה אתה אומר? טוב ההמשך במייל.... אוקיי אני חייבת לישון יש לי מחר שיעור סטטיסטיקה (המרצה לסטטיסטיקה לא שובתת, מאנייקית!) אני לומדת תואר שני בסוציולוגיה באוניברסיטת ת"א פששששששש הרבה השתנה אצלי מאז....ואני גם עוברת בקרוב לתל אביב טוב אז תכתוב לי כי אני לא יודעת מה המייל שלך כרגע בי מתוק!!

deep ocean

New member
חהחחה כן

פשוט פתחתי ניק ניים חדש לפורום חדש שנפתח שעוסק במטריקס... והתבלבלתי קלות בכל אופן תכתוב לי אני ארה את זה מחר
מה סליחה על פרץ ההתלהבות? אבל אני מאד מתלהבת מזה שמצאתי אותך שוב ההיפך- תתלהב, תתלהב, זה כיף להתלהב!! גם אני מתלהבת מזה! חיבוק מיכל

deep ocean

New member
אני מתלהבתתתתתתתת

מצאתי את אליייייייייייייייי יהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אלי פלס

New member
צריך לשנות את שם האשכול

לאשכול ההתלהבות. או אולי ל"אלי ומיכל נפגשים שנית" או אולי ל"שיו שיו שיו...כמה מרגש". זה כמו שתי אחים אפגניים שלא ראו האחד את השני חמישים שנה כי הם היו בכלא אצל הטאליבן... להתראות, אלי הציני אבל הבאמת מרוגש...

deep ocean

New member
אלי ומיכל נפגשים שנית ../images/Emo36.gif

אוף יש לי מלא לספר לך אבל אני באמת צריכה לישון אחרת מחר אני לא אתפקד בשיעור (גם ככה אני לא אתפקד) חהחחה טוב טוב מיכל מכריחה את עצמה לישון שיו שיו שיו...כמה מרגש!!!

deep ocean

New member
כן שמעתי

אני הולכת לישון יש לי מחר שיעור טאי צ´י+צ´י קונג רציתי לטלפן אחרי ששמעתי את ההודעה (5 דקות אחרי שהשארת אותה) אבל לא ידעתי אם אני אעיר שם מישהו.......אז לא טילפנתי בקיצור מתי אפשר לטלפן?

אלי פלס

New member
אם זה אפשרי מצידך

אני אטלפן עכשיו. אם לא, את יכולה להתקשר מחר אחה"צ, ערב, או ביום שבת במשך כל היום...

deep ocean

New member
אבל תטלפן עכשיו

אני רוצה ללכת לישון יש לי מחר אימון סתם להגיד לך הי ולילה טוב

אלי פלס

New member
חחחחחחח...

את יודעת מה יש לי להגיד על זה. חוצמזה שנכון לעכשיו (טעמתי את עצמי לפני שניה) אני ממש מר.

deep ocean

New member
עדיין לא הלכתי לישון

חיפשתי איזה שיר באינטרנט... אתה מר? אחרי השיחה שלנו? אתה צריך להיות עכשיו מתוק! מה פתאום מר? אני חשה נפילת מתח שלך+מצב רוח שירד פתאום (ואולי אני טועה) טוב לילה טוב וחלומות פז!

אלי פלס

New member
את לא לגמרי טועה...

אבל ממש לא צודקת. לילה נפלא לך יא חתיכת ילדה מדהימה.

למעלה