הי, אני במצב נוראייייייייי

Alexa star

New member
הי, אני במצב נוראייייייייי

טוב אז ככה, לא שאני חנונית או משהו כזה, אבל אני לא הכי מקובלת בעולם. ובעצם כי אני קודם כל מדברת כל החיים שלי על בנאדם אחד מהחתימה שלי, וגם עוד דבר, כי אני לומדת בבית ספר למוזיקה ואני מופיעה שם, ובעצם גם הופעתי בטלויזיה ובבית ספר בכשרונות צעירים, ועכשיו אני גם הולכת לריקודים סלונים, והמקובלים בכיתה שלי מאוד קנאים, והם לא יודעים לעשות חצי ממה שאני יודעת, והם יורדים עליי בגלל זה, אבל יש דווקה מקובלים נורמלים, לא שאני נגד מישהו וגם לא עושה הכללות, אני יכולה להגיד בדיוק שיש פחות מחצי המקובלים שהם יורדים עליי, אחרים דווקה מדברים איתי. בקיצור, עוד פחות מחודש (1.2) יש לי יומולדת 14. לילד הכי מקובל בכיתה גם יש יומולדת 14 בתאריך שלי. עכשיו, בכל יומולדת כולם מביאים בלונים ומתנות, ומי שיש לו יומולדת מביא לכיתה עוגה ממתקים ושתיה וככה חוגגים בכיתה, ובערב יש מסיבה. אני לא ממש יוצא לי המסיבות נורמליות כי השכנים הזקנים בבית שלי כועסים כשיש מוזיקה חזקה בלילה (עד 11), ובעצם כשאני מנסה לעשות מסיבה- לא יוצא לי משהו טוב. אז בעצם בגלל שאני לא מקובלת ואני גם לא אמרתי לאף אחד שיש לי יומולדת למרות שכולם אמורים לדעת כי יש לוח ימי הולדת בכיתה, אז אף אחד כנראה לא יביא לי בלונים, וכאן המצב הנוראי שלי-- אם לא יביאו לי בלונים ואני יביא עוגה- המקובלים יצחקו עלי, ואם אני לא יביא עוגה ויביאו לי בלונים- יחשבו שאני סנובית, ויותר מיזה, בלונים דווקא כן יביאו- לילד המקובל, ויצא שלו יביאו בלונים ואני יביא את העוגה, גם יצחקו עליי.... אני אנסה לדבר אם כמה מקובלות שאני בקשר איתם, ונראה אם הם יוכלו לעזור לי, אבל בנתאיים-- תנו עצות שיזערו לייי מה לעשות??????

S H I L G I

New member
שימי עליהם פשוט ז*ן!!!!!!

שיחשבו מה שהם רוצים הם לא בדיוק מכבדים אותך? תתעלמי! אל תזמיני אותם למסיבה שלך! תעשי מיבה קטנה עם החברות, זה כי כיף, אז מה שיש פחות מתנות?
אל תביאי עוגה, תשאירי את העוגה למסיבה שלך
או שתביאי עוגה קטנה ותחלקי רק לחברות פחח אולי הכיתה תחשוב אותך לסנובית אבל מה זה ישנה? הם שוכחים תמיד כשמישהו מביא חטיף פתאום כולם נחמדים ושטויות ו5 דקות אח"כ-פאף! ירידות..קללות יש רק כלל אחד פשוט: שימי ז*ן אחד גדול על הכיתה שלך

Alexa star

New member
זה לא שכולם כאלה- אולי לא הבנת אותי

הכיתה שלי סבבה ילדים, רק יש איזה כמה שאפשר לספור על יד אחת, שהם הכי מקובלים בכיתה, והם אומרים לאחרים לא להביא לי בלונים, דווקא יש מקובלים מזה סבבה, יש שלוש בנות ושני בנים כאלה סנובים, כל השאר שואלים מתי היומולדת שלי והכל, והם מאוד מושפעים מהחמישה האלה הכי מקובלים בין כל המקובלים, והיום דיברתי אם בנות מקובלות שאני בקשר איתם והם לא נגדי, והם אמרו שאני לא צריכה לשים על הסנובים בכלל כי הם לא באמת מקובלים והם סנובים. אז אני כן יביא עוגה כי בכיתה שלי כולם סבבה חוץ מהכמה סנובים האלה.

gloom

New member
למה שינית את הניק../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

למה שינית את הניק שלך
וכלמקרה..... ביום הולדת שלך תבריזי עם חברות שלך מבצפר ותלכו תסתובבו באיזה קניון או בעיר כי עם לא מתכננים להביא לך משהו אז לא צריך...

Alexa star

New member
האמת כמו שאמרתי לשילגי--לא כולם סנו

...סנובים. יש רק איזה 4 5 סנובים שהכיתה מושפעת מהם מאוד , והמקובלים גם לא הכי בקשר איתם, והסנובים חושבים שכולם אוהבים אותם והם מאוד משפיעים על הכיתה, כולם מקשיבים להם, וזהו שאני לא ישים עליהם ומי שלא יביא לי בלונים שימות מבושה

למעלה