הי, אני חדשה ב"עסק" ויש לי שאלות

ירוקה22

New member
הי, אני חדשה ב"עסק" ויש לי שאלות

דחופות בבקשה, ביום ג' עברתי למפקטומי עם זיהוי בלוטת הזקיף - שיצאה תקינה. יש לי הרגשה שאתן/ם בפורום "מתקדמות" ממני במחלה ואולי בניסיון? הכי דחוף לי לשאול מה עושים עם המתח של המדבקות באיזורי הניתוח - כואב לוחץ מגרד.. האם יש טעם לקנות כבר חזיה מכותנה או שלא ישנה. השד נראה בסדר רק טיפה יותר קצר מהשני - בטח בגלל מתיחת המדבקות

שלום לירוקה

ברוכה הבאה לפורום שלנו. אני מקווה שתקבלי פה תשובות לשאלות שלך, ואני בטוחה שיש רבות כרגע. אני יכולה לענות לגבי החזיה, מתוך נסיון שלי עם ניתוח באזור החזה, מומלץ באמת ללבוש חזיות מכותנה, ורצוי בלי עצם. הגוף יכול לנשום טוב יותר דרך בדים מחומרים טבעיים מאשר בדים סינטתיים שעלולים להאט את קצב ההרפאות של העור. אם תוכלי, ותרצי לספר לנו, האם את אמורה לעבור טיפולים? ובכלל איך את מרגישה עם המצב החדש? תרגישי טוב
גלי מצרפת לינק לגבי סרטן השד, שיכול לתת מענה לשאלות שעולות

שלום לך

ראשית - מצטערת לשמוע שהצטרפת אל ה"מועדון" שלנו . יש כאן דיי הרבה משתתפות שחלו בסרטן השד והבריאו, וכולן תשמחנה לתרום מנסיונן. אני עברתי למפקטומי והקרנות לפני יותר משנה,מטופלת כיום בטמוקסיפן , ובריאה
. אם את מתכוונת למדבקות שמאחות את החתך - הלחץ שלהןיעבור בעוד כמה ימים בטח . ולגביי חזיה - מומלץ מאד חזית ספורט מכותנה. ראשית כי זוהי התמיכה הטובה ביותר לשד, שנית כי זה בד "נושם" , יכול להיות שהגירודים שיש לך הם בגלל החזיה שלא מתאימה (אם היא מחומר סינטטי אז בוודאי ! ) . מה המשך הטיפול שלך ? מה היה גודל הגידול שהוציאו? הבלוטות נמצאו נקיות? מאחלת לך שיעבור לך בקלות !

rona39

New member
היי ירוקה

היי הגירוד המטריף יחלוף, קצת סבלנות וזה עובר. לגבי חזיה חכי קצת עד שהמקום יתרפא. בינתיים, לכי על חזיות ספורט או גוזיות. בהצלחה רונית

נאן

New member
../images/Emo24.gifהיי ירוקה

מדבקות? את מתכוונת לפלסטרים? או לסיכות מתכת שיש אחרי ניתוח כזה(פנימיות כמובן)? חזיה בלי ברזלים כמובן שלא תלחץ ובטח לא בשלב הזה כדי שלא יווצר לחץ. הורידו לך את הנקז? או שלא עברת כריתת בלוטות מתחת לבית השחי? יש חזיות מפירמת-YOU- יותר קלות ולא לוחצות. כל מה שלא גורם לך להזיע ומאוורר רצוי. השד יהיה יותר קצר גם אחרי שכל המערכת תרגע. האם תעברי גם הקרנות? עקרונית סיכות המתכת רגישות לקור ולחום ולכן יש תחושה של נוקשות שם. איך היד? אני נאן שנה ורבע אחרי למפקטומי והורדת בלוטות לימפה מבית השחי. מסלול הקרנות.טומוקסיפן וזלודקס. אחרי שלוש שבועות מכריתת השחלות. מאחלת לך מסע קל לדרך הנכונה

למעלה