הי אני חדשה כאן :) אני חדה ומקוה להישתלה אבל חולה על אגם...
D DEBBY4 New member 1/10/06 #1 הי אני חדשה כאן ../images/Emo9.gif אני חדה ומקוה להישתלה אבל חולה על אגם...
א אייללוש New member 1/10/06 #5 דבושששש../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif היי שמי איילה יש לך שם מהממם[כמו השם בעברית של אמא שלי ) את תשתלבי פה מצוין אם תצטרכי משו תכנסי לעולם שלי שמה יש מסן ואייסי וזה לושית
דבושששש../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif היי שמי איילה יש לך שם מהממם[כמו השם בעברית של אמא שלי ) את תשתלבי פה מצוין אם תצטרכי משו תכנסי לעולם שלי שמה יש מסן ואייסי וזה לושית
S shirki love agamush New member 1/10/06 #6 דבושששש../images/Emo41.gif זאתי דבוש שליי??? מקורה יפשייליייי שמחה שהצטרפת..=] אוהבתותך מלא מאמי מה שאת צכה דבריתייי..=] ואני באה אלייך עודמט..מוואה ביוששש..=] -שירק'י-
דבושששש../images/Emo41.gif זאתי דבוש שליי??? מקורה יפשייליייי שמחה שהצטרפת..=] אוהבתותך מלא מאמי מה שאת צכה דבריתייי..=] ואני באה אלייך עודמט..מוואה ביוששש..=] -שירק'י-
ע עינבי ארנבי 1 New member 1/10/06 #10 ברוכיתתת דבייייי../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif אני עינב הישתלבות נעימה