הי אני חדשה כאן

הי אני חדשה כאן

שלום נשים קראתי וקראתי את ההודעות והתגובות והאמת שקצת התרגשתי, יש איזה חיבור כזה בין נשים... (טוב, אני בטח לא מחדשת לאף אחת) אני רוצה להצטרף לפורום שלכן. וגם יש לי הצעה שאולי תעניין מישהי.. אני פותחת קבוצת תיאטרון לנשים. מתוך האמונה בחיבור העוצמתי - תיאטרון + נשים. תודה

מגי 336

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את יכולה לספר על קבוצת התאטרון שאת פותחת? מאיזה איזור את בארץ?

little moon

New member
ברוכה הבאה!

גם אני אשמח לשמוע על קבוצת התאטרון! איפה זה בארץ וכמה מפגשים בשבוע? (מנהלת יקרה, אם את מעדיפה שנעשה זאת במסרים רק תאמרי
)

קצת פרטים

תודה על קבלת הפנים החמה. אז קודם כל לגבי המקום: הפעילות תתקיים במרכז רוזין , המתנ"ס ברמת אביב ג'. ועוד פרטים: פעם בשבוע נפגשות, משחקות, משתפות, קצת משתטות, מתנועעות, מאלתרות, וכך מתנסות בתיאטרון .. ובסוף השנה מעלות יחד מופע נשי מקורי! הקבוצה נפתחת בסוף דצמבר. אתן מוזמנות לשאול כל שאלה נוספת כאן או בטלפון : 052-2926721 נטע

../images/Emo45.gif האם זה כמו פסיכודרמה?

המון המון בהצלחה
כשלמדתי בתיכון הייתי בחוג דרמה ונהנתי מכל רגע

עצמה ו FUN

כך הייתי מגדירה קבוצת תיאטרון לנשים. פסיכודרמה הינה טכניקה של טיפול והיא משתמשת במוטיבים של דרמה ותיאטרון. בשונה מפסיכודרמה, המוקד כאן הוא התיאטרון והקבוצה, דרך העבודה המשותפת , הנשים בקבוצה חווות העצמה. הערך תירפואיטי הוא ערך מוסף. בתוך השיגרה השיגרתית שלנו, קבוצת התיאטרון היא אי של זמן ושל מקום בו אפשר להתפרק, לחלום, להתבטא וגם - להיות על הבמה. אני מצרפת עוד משהו שוב תודה

למעלה