הי אני חדשה פה.. חיברתי שיר ו..

ש נ נ ה

New member
הי אני חדשה פה.. חיברתי שיר ו..

אני צריכה דעה אמיתי... תודה מראש! שני

ש נ נ ה

New member
הנה השיר....

השעות חולפות הימים עוברים אך הכל נראה כאילו נתקע שנים! יושבת בחדרי מסתכלת על כלום.. שואלת את עצמי עד מתי מצבי ימשיך להיות עגום?! מחשבות רבות מתרוצצות בראשי סביב השאלה מה יהיה איתי?! הפסקתי לקוות, הפסקתי לצפות הייאוש עלי גבר ואין לי כבר למה לחכות.. האנשים שעליהם סמכתי-שיקרו.. החברים שבהם בטחתי-רימו... האנשים שאותם הכי אהבתי ניצלו ופגעו... בי!! נותרתי כמעט לבד בעולם.. ואולי יש אחת ששונה מכולם.. לא אוכל לסמוך על אפ'חד יותר לא אוכל לדעת מי מכולם לי ישקר! לכן לצערי צריך מכולם להזהר! אסור להתאהב במהרה! צריך לבחון לפני כן טוב טוב את ה"סחורה"! לדעת איך לשחק בבחורים שלא ינצלו אותך וישברו את ליבך למליון חלקים! צריך ללמוד לסנן מילים ולא לקחת ברצינות "שטויות" של אחרים.. ללמוד לקבל ביקורת בונה לשמר את הטוב ולשפר את הרע... רק כך תהיי חזקה!

ש מ א ן

New member
שננה.../images/Emo142.gif

יש למעלה קישור לפורום שירה ופרוזה ושם תוכלי לפרסם את זה ונגיב לך. כאן זה הפורום החברתי שלנו, קישקושים וכו'. תפרסמי בפורום הראשי ושם נשמח להגיב לך שמאן

near3

New member
הנה שיר תגובה

תמשיכי לכתוב הסיקי מסקנות אבל חישבי טוב ! האם בגבר תתגשמנה כל התקוות? האם זה מה שחסר לאושר ? הביטי בהורייך ובאנשים זקנים האם הם מחייכים כל בוקר ? או שהם חיים אבל הכול מת מבפנים מתי אנו מתים ? בגיל שבעים ? בגיל שמונים ? אולי אנו מתים ביום שבו איבדנו את החיוך בפנים ביום שבו איבדנו את הקסם ביום שבו הפסקנו לחלום ביום שבו אנו שקועים סביב הכסף ביום שבו הפסקנו לומר בחיוך ובטבעיות, סתם כך, הי, שלום ! האם יש תקווה ? האם אפשר להחזיר את האהבה ? האם אפשר להחזיר את הברק לעיניים ? ואת השאיפות לשמיים ? אפשר, כן אפשר ! אבל כדי להיות אדם מאושר תצטרכי לא להפסיק לרצות ולא להפסיק לחפש וללכת רק בדרך האמת ...

למעלה