הי אני חדשה פה....

pumic

New member
הי אני חדשה פה....

אולי אתם תוכלו לעזור לי. אני בהריון ופעם בחודש בערך נתפס לי השריר בירך ברגל וכל זאת רק באמצע הלילה. אני מתפתלת מכאבים ורק אחרי 15-20 דקות כאשר אני מכופפת את הרגל ומחזיקה את כף הרגל הכאב עובר. היות ואני בהריון כבר קשה לי להחזיק את הרגל (בגלל הבטן). אסור לי לקחת את הספריי המשחרר את השריר היות והוא מכיל אספרין(הספריי של הספורטאים). האם יש משהו ברופואה האלטרנטיבית היכול לעזור לי להעביר את הכאב. תודה על תשובתכם.

שריהריון

שלום! האם נלוות תופעות של ורידים-דליות? תנסי לעשות קצת קומפרס עם מים חמים וקרים לסרוגין. תוכלי למרוח - לעסות קצת עם שמן לבנדר ושמן נבט חיטה או באמבטיה. לקחת מולטי למצב הריון והכנה להנקה. שיהיה במז"ט, אנו כאן בפורום יכולים להמשיך בהדרכה משלימה למצבי יילוד ותינוקות ונשמח לענות על שאלות בעתיד. רק בריאות!

היי מצטער על האיחור ...

אני חושב שאם יעשו לך צאקרות שזה מרכזי אנרגיה בגוף זה יעזור במיוחד בשלב של הריון אז אם את מעוניינת אני מוכן לשלוח לך לאימיל את המידע על הצאקרות בגוף וזהו שיהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים שלך עדי

robinhod

New member
פשוט תלחצי על הנקודה הזו

אם אני לא טועה כואב לך בחיבור של שריר התאומים, פשוט תעשי לזה מס´ג ואחרי שתי דקות הכאב יחלוף לו. מקווה שעזרתי.

למעלה