הי אני חדשה

yogi ili

New member
הי אני חדשה../images/Emo140.gif

בפורום המקסים שלכם. אני מתנצלת מראש שאני פותחת הודעה לא מצאתי תשובה בדפדוף בפורום ולא במאמרים ובקישורים,אם יש אשמח אם תפנו אותי. עברתי לדירת סטודיו בינונית והייתי רוצה לדעת ולשמוע על סגנונות עיצוב , לאוירה חמימה ונעימה. הקירות לבנים ובנתיים צבעתי אחד בצבע אפרסק. אין לי עדיין תמונות /וילון. קיר אחד רובו חלון ואני מתלבטת בסגנון הוילון והצבע.אני אוהבת צבעים חמים (אבל ה ספה שלי ירוקה ועוד אחת לבנה גם המקרר שהוא ענק בצבע ירוק)ובדים על הקירות (סגנון הודי אבל לא יותר מידי). עוד שאלה- כדאי לעשות איזושהי מחיצה בין המיטה ספות/ טלויזיה? אפילו רק למראית עין? ואם כן יש רעיונות? במה לדעתכם הכי חשוב להשקיע על מנת ליצור אוירה? והתקציב לא גבוה... כל עצה תעזור, תודה :)

לולהההה

New member
מבחינת צבע

בגלל שזאת דירת סטודיו ממליצה לך ללכת על צבע אחיד לכל הבית כי המרווח הוא פתוח ובין החדרים לתת קצת משהו שונה כמו אם בסלון יש לך ספה ירוקה ולבנה אז שלבי את זה עם פס רחב על הקיר בצבע הזה או שניהם ככה גם במטבח המטרה היא לתת הדגשה לעוד צבע כדי שיצור שילוב וככה זה יתן הרמוניה בין הצבעים

גולי מ

New member
מחיצה=פרגוד-הום סנטר,אייס, איקאה...

אווירה - יש לי שלוש מילים עבורך: תאורה, תאורה, תאורה. תאורה צהובה (ליבון/הלוגן), עמומה ואולי אפילו צבעונית (אדמדמה). בהצלחה

למעלה