הי, אני חדשה שאלה- איך קוראים ללבן של הלחם?
K kimii New member 4/6/04 #1 הי, אני חדשה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif שאלה- איך קוראים ללבן של הלחם?
הי, אני חדשה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif שאלה- איך קוראים ללבן של הלחם?
Y yifatushc New member 8/6/04 #10 "בפנוך" זוהי מילת סלנג מקובלת ../images/Emo6.gif מאז שאני זוכרת את עצמי אני שומעת את המילה "בפנוכו", אשר במשך השנים קיצרנו אותה ל"בפנוך". אך אם בשאלה שנשאלה עסקינן- המילה "בפנוך" יכולה לתאר את ה"תוך" של הרבה דברים אחרים, ולאו דווקא של הלבן של הלחם. הצעתי הטריוויאלית כרגע היא-בצק אפוי?? אם אמצא משהו אחר- אאדכן אותך בהקדם... יפעת
"בפנוך" זוהי מילת סלנג מקובלת ../images/Emo6.gif מאז שאני זוכרת את עצמי אני שומעת את המילה "בפנוכו", אשר במשך השנים קיצרנו אותה ל"בפנוך". אך אם בשאלה שנשאלה עסקינן- המילה "בפנוך" יכולה לתאר את ה"תוך" של הרבה דברים אחרים, ולאו דווקא של הלבן של הלחם. הצעתי הטריוויאלית כרגע היא-בצק אפוי?? אם אמצא משהו אחר- אאדכן אותך בהקדם... יפעת
V vertigo11 New member 6/6/04 #6 אולי מוך ? מוך - (ז') צמר גפן, צמר, כותנה, דבר רך כעין צמר, דבר נעים למגע, פלומה; בשר, תוך, פנים, החלק הרך
אולי מוך ? מוך - (ז') צמר גפן, צמר, כותנה, דבר רך כעין צמר, דבר נעים למגע, פלומה; בשר, תוך, פנים, החלק הרך