הי!! אני חדשה

הי!! אני חדשה../images/Emo8.gif

קוראים לי אור, אני בת 12 ו-10 חודשים, ואני גרה בכפר-סבא. אני מתה על אנימורפס, קראתי כל ספר בערך 10-15 פעמים (את האחרונים שיצאו בעיברית קראתי פחות פעמים, היה לי המון ספרים אחרים לקרוא ולימודים וכל זה.. כיתה ח´ לא קלה..), ויש לי בבית את כל הספרים מ-1 עד 17 בעיברית (חוץ ממס´ 15 שאותו יש לי באנגלית) ויש לי את 24 באנגלית.. אה, ואני מזמינה את 18 באנגלית בעוד כמה ימים.. אם אתם שואלים את עצמכם מאיפה השגתי את הספרים הראשונים, זה בגלל שאני קניתי את הספרים כשהם רק יצאו בעיברית בארץ לפני כמה שנים. ומאז אני קונה כל פעם ספר מתי שהוא יוצא בעיברית. כיף לי, אה?
אבל אנימורפס הוא לא הספר האהוב עלי.. הספרים הכי אהובים עלי הם רומח הדרקון ושר-הטבעות, אחריהם הארי פוטר ואנימורפס ואחרי זה סידרת עולם הדיסק של טרי פראצ´אט (אפילו שלא סיימתי לקרוא את כולה) וסידרת נרניה של קיי. אס. לואיס... איך היגעתי לכאן? טוב, אני כבר כמה פעמים חיפשתי פורום של אנימורפס בתפוז, אבל אף פעם לא היה. ואז לפני כמה ימים חיפשתי בוו´אלה את המושג-"אנימורפס" וזה הביא לי דפי אינטרנט. ניכנסתי לאחד מהם ומצאתי את הפורום הזה!! והיום החלטתי להיצטרף!! למה אתם לא מופיעים בתפוז??
ככה היה יכול להיות סיכוי הרבה יותר גדול שאנשים יכנסו לכאן!!! ראיתי שהפורום די יבש, אולי אני אעזור להחיות אותו..
טוב, אני חושבת שסיימתי לשעמם אתכם..
ניתראה בפורום!

יאקומו

New member
ברוכה הבאה!

הפורום לא מופיע ברשימה בגלל שהוא "פורום רפאים": הוא נסגר, אבל הנהלת הפורום נתנה "הזדמנות שניה" לפורום, ואם היא תראה השתפרות, היא תחזיר אותו... כך שהפורום הזה קיים, אבל רק כרוח... הסברתי נכון? אה ושוב:: ברוכה הבאה!

תודה!

וכן, קלטתי.. באיזה מצב הפורום עכשיו? כאילו, הוא עומד להיסגר סופית או שהוא מתחיל להישתפר?

Axvenom

New member
../images/Emo186.gifWellcom Wellcom

ברוכה הבאה, ואיך הגעת לפורום הזה??

יאקומו

New member
../images/Emo92.gif והיא אמרה איך היא הגיעה...

וגם א אוהבת את מרקו ואחר כך את ריצ´ל?!?!??!?!?!!? גם אני ככה!!! ועוד כמה ילדים בפורום ככה!!!!

Silver Fox

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo24.gif

אני אוהבת את מרקו, את אקס ואת... טוביאס!!! רק חבל שסופו למות

מ.ש.ט

New member
*חונקת את לילך*

לא להגיד את זה!!!!!! לא!!!!!!! לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *בוכה* לא רוצה שהוא ימות!!!!! לא רוצה!!!!! אה וברוכה הבאה... יש פה נציגות רצינית מפורום הארי פוטר ומפורום דיג´ימון אה? כללים: 1. אם את רואה שיש דף חדש לפורום (או לחילופין: ארכיון) לשרשר להודעה קיימת! אני יודעת שזה טיפה מפגר לא לפתוח הודעות כאלה בפורום כל כך יבש אבל אנחנו רוצים להראות להנהלת הפורומים שאנחנו רציניים!!! 2. לא לפתוח סיפורים בהמשכים כי אנחנו מתחילים המון ולא מסיימים. החוק הזה שוב פעם, כדי להראות להנהלת הפורומים שאנחנו רציניים!!! וברוכה הבאה! תביאי עוד אנשים אם את יכולה! כי הפורום נסגר מחוסר פעילות... אז אנחנו צריכים אנשים... יעל (נגיני פוטר) ואני (מוריה) הראשונות שהחיו את הפורום הזה... ואנחנו טיפה מטורללות... (חוטפת נבוט על הראש) ליעל אני קוראת אשת X המסתורית
ו... זהו! ואני חושבת שאני אשים לי בכותרת את האייקון
סתם כי אני אוהבת שוקו!!! (וסתם כי אני מטורללת) אה, ולאייקון הזה
קוראים משה. הוא לא של מישהו במיוחד אבל אני משתמשת בו בעיקר והחלטתי שקוראים לו משה... אז תהליך היקלטות מהיר בפורום... משהו שלא יקח הרבה זמן כי כולנו (חוץ ממני ומיעל {אשת X המסתורית
} שאנחנו בפורום כבר יותר מחמישה חודשים) כאן חדשים... ואם תשתמשי במושג פיטרייה אני במו ידי ארצח אותך!!!!!! אני אשתוק עכשיו!

Silver Fox

New member
אההה גחאא גרחא... (קולות חנק)

<<נחנקת>> אחח, אחח, די כבר! זאת לא אשמתי שטוביאס ימות! מה, אתן חושבות שאני שמחה בגלל זה?! <<משתחררת וממששת את גרוני הכואב>>

מ.ש.ט

New member
אז מה אם את לא אשמה???

את אשמה בזה שאת אומרת את זה!!! אנחנו מעדיפות לחיות באשליה שטוביאס יחיה!!! אה... וד"א... אתם חושבים שטוביאס יחיה בתוחלת החיים של נץ??? או של בנאדם???

Nagini Potter

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif ../images/Emo182.gif

מקווה שבאמת תעזרי להחיות את הפורום!! ^^ אוף, אני רציתי לאמץ את השוקו...
אבל עכשיו אני לא יודעת איזה אייקון לאמץ!! כולם חמודים -
ו
ו
ו
ו
..... אז כרגע אני מאמצת את הטיפה!!
לי זה לא יקרה Nagini Potter

תודה לכולם!!! ^_^ ../images/Emo188.gif

וו´אי!! יש כאן מליאן אייקונים פנויים אז אפשר לבחור מה שרוצים!!
אני אקח את אייקון הברק.. למרות שגם הפטריות ואיש השלג חמודים!

למעלה