the possessed one
New member
הי!! אני חדשה../images/Emo8.gif
קוראים לי אור, אני בת 12 ו-10 חודשים, ואני גרה בכפר-סבא. אני מתה על אנימורפס, קראתי כל ספר בערך 10-15 פעמים (את האחרונים שיצאו בעיברית קראתי פחות פעמים, היה לי המון ספרים אחרים לקרוא ולימודים וכל זה.. כיתה ח´ לא קלה..), ויש לי בבית את כל הספרים מ-1 עד 17 בעיברית (חוץ ממס´ 15 שאותו יש לי באנגלית) ויש לי את 24 באנגלית.. אה, ואני מזמינה את 18 באנגלית בעוד כמה ימים.. אם אתם שואלים את עצמכם מאיפה השגתי את הספרים הראשונים, זה בגלל שאני קניתי את הספרים כשהם רק יצאו בעיברית בארץ לפני כמה שנים. ומאז אני קונה כל פעם ספר מתי שהוא יוצא בעיברית. כיף לי, אה?
אבל אנימורפס הוא לא הספר האהוב עלי.. הספרים הכי אהובים עלי הם רומח הדרקון ושר-הטבעות, אחריהם הארי פוטר ואנימורפס ואחרי זה סידרת עולם הדיסק של טרי פראצ´אט (אפילו שלא סיימתי לקרוא את כולה) וסידרת נרניה של קיי. אס. לואיס... איך היגעתי לכאן? טוב, אני כבר כמה פעמים חיפשתי פורום של אנימורפס בתפוז, אבל אף פעם לא היה. ואז לפני כמה ימים חיפשתי בוו´אלה את המושג-"אנימורפס" וזה הביא לי דפי אינטרנט. ניכנסתי לאחד מהם ומצאתי את הפורום הזה!! והיום החלטתי להיצטרף!! למה אתם לא מופיעים בתפוז??
ככה היה יכול להיות סיכוי הרבה יותר גדול שאנשים יכנסו לכאן!!! ראיתי שהפורום די יבש, אולי אני אעזור להחיות אותו..
טוב, אני חושבת שסיימתי לשעמם אתכם..
ניתראה בפורום!
קוראים לי אור, אני בת 12 ו-10 חודשים, ואני גרה בכפר-סבא. אני מתה על אנימורפס, קראתי כל ספר בערך 10-15 פעמים (את האחרונים שיצאו בעיברית קראתי פחות פעמים, היה לי המון ספרים אחרים לקרוא ולימודים וכל זה.. כיתה ח´ לא קלה..), ויש לי בבית את כל הספרים מ-1 עד 17 בעיברית (חוץ ממס´ 15 שאותו יש לי באנגלית) ויש לי את 24 באנגלית.. אה, ואני מזמינה את 18 באנגלית בעוד כמה ימים.. אם אתם שואלים את עצמכם מאיפה השגתי את הספרים הראשונים, זה בגלל שאני קניתי את הספרים כשהם רק יצאו בעיברית בארץ לפני כמה שנים. ומאז אני קונה כל פעם ספר מתי שהוא יוצא בעיברית. כיף לי, אה?