הי אני חדשה

הי אני חדשה

קיבלתי מידיד טוב משימה, לעשות טוב לעצמי ולנסות לאהוב את עצמי,קצת מבולבלת בזמן האחרון, מרגישה תלושה, אני מנסה יותר בתקופה האחרונה להכיר את עצמי, להגיע יותר עמוק ממה שאני רגילה.לנסות לעבור ממצב שורד למצב חי.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש לך אחלה של ידיד ואחלה משימה. מה דעתך לנסות ולכתוב רשימה של דברים ו/או מעשים שיגרמו לך להכיר את התכונות הטובות שבך, להתחיל לשמוח בחלקך ו-לאהוב את עצמך?

אנסה

להתנדב לעזור יותר בבית זה אותו דבר האמת, לנסות להוציא מעצמי דברים טובים שבעצם אין לי מושג מה טוב בי. להעלות כמה קילו (אני בתת משקל) לחפש את הנשיות שלי,לגלות מה נשי בי. אני לא יודעת..

אלה נשמעים יופי של דברים ../images/Emo24.gif

להתנדב - כמה שתורמים, מקבלים מזה הרבה יותר (ככה למשל, אני מרגישה מהפעילות שלי בפורומים. זה נותן לי המון אנרגיה. התנדבתי גם בפריז, וההרגשה הייתה נפלאה). אותו הדבר לגבי לעזור בבית. בכלל, המשפט שלך: "לנסות להוציא מעצמי דברים טובים שבעצם אין לי מושג מה טוב בי" הוא גאוני
הוא בדיוק העניין. ואני בטוחה (גם בלי להכיר אותך) שיש בך המון דברים טובים (בכל אדם יש טוב, רק צריך להוציא אותו החוצה, וטוב מושך טוב). לחפש את הנשיות. להעלות משקל - כל אלה אומרים: כמו שאת רוצה לעזור ולהתנדב ובעצם לעשות טוב למישהו אחר, ככה גם - לעשות טוב לעצמך, ייתן לך אנרגיות מדהימות שלא תאמיני שקיימות. נשיות...זה בכלל נושא חשוב.
להכיר בנשיות שלנו, לגעת בה, לקבל אותה, להיות גאים בה. זה יכול להיות משהו נהדר, ברגע שמקבלים אותו. אני יודעת כמה הוא מפחיד (אותי) ורק השנה התחלתי לאט לאט לקבל את הנשיות שבי, שלי.

רגע

תעשי רשימה קטנה של דברים כפיים יותר פשוטים . . . - נשיות ? - אולי טטפלי באיזה תינוק קטן . . . זה מעורר . . . . . .

hanaaat

New member
התנדבות

ועשיה בכלל יכולים להוציא אותך מתוך עצמך. לגרום לך לשכוח חלק מהבעיות. לפעמים הן נעלמות תו"כ תנועה ואת מגלה דברים חדשים וטובים... בקיצור אני בעד.

hanaaat

New member
שמעתי על זה

רק הבעיה היא שבד"כ מקבלים יריקה בפרצוף, ורק לעיתים רחוקות משהו אחר. כדי לא לבאס אף אחד העדפתי לדבר על החשיבות של עשיה בכלל, ובהתנדבות בפרט.

שלוווווום

: ) גדול למצוא אותך פה . דבר ריאשון אני חושב זה קודם לחזק את הביטחון בשרידה . . . - ולרצות לחיות ! ! ! . . - לחזק את היצר , לתת לו מקום

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לחזק את יצר ההישרדות, הרצון בחיים - זה רעיון מאד חזק. איך אתה עושה את זה, לפי דעתך?

מתחיל בהתחלה

אוכל טוב , פינוקים קטנים - זה גורם לך לרצות עוד . . . וזה מעורר את עצמך לרצות,לדרוש= יצר חיים

ואם אני מרגישה

חלשה מכדי להעניק לעצמי? עכשיו אני חלשה ואני מנסה למצות את החולשה ואפילו להנות ממנה,שאר הדברים ישר נדחים.

זה עניין של הרגל

והאביר נתן לך עצות שנוספו על שלך - ואולי נותנות סה"כ איזה מימד מציאותי יותר לעצות שאת נתת לעצמך. פינוקים קטנים. לא חייבים להתחיל בגדול. במיוחד אם את חלשה. תתחילי בפינוק כל יום. למצות את החולשה - זה רצון שבא מתוך הדיכאון, משהו ששואב אותך פנימה ונותן לך אשלייה שאת מגיעה לאיזו פיסגה. אני אישית חושבת שהפיסגה נמצאת בדיוק בצעד הקטן שיוצא החוצה ולא מציית לאשליית מיצוי הסבל.

לפעמים הסבל הוא נכון

הוא נותן לך ליגוע בחיים במקום יותר מוחלט ונוקב מאשר עונג ...........

למעלה