הי, אני חדש, ויש לי סוגיה חשובה:

MrListen

New member
הי, אני חדש, ויש לי סוגיה חשובה:

אני לא יודע מה היא רוצה לרמוז/איזה מזר היא מנסה להעביר, אבל זה מה שקרה: יום רביעי התחלתי איתה בצבא יום חמישי התקשרתי, דיברנו בכיף (שיחה שמחה - "מוצלחת") היא לקחה את הטלפון שלי, ובערב לא זוכר כבר מי התקשר, אבל הפואנטה הייתה שהיא אמרה לי שהיא מבטלת עם חברה ויצאנו אני והיא. היא מאוד כיף (כל זה הצד שלי מן הסתם) וסיימנו ב2 צרפתיות מהנות. היא אמרה שנעשה משהו למחרת, אז התקשרתי בצהריים-(יום שישי) לא ענתה, היא התקשרה כשאני ישנתי. התקשרתי בערב, היא הלכה לסרט, אמרנו אולי חרי הסרט, בסוף לא היה לא נעים לנפנף את בת הזוג שלה לסרט אז לא נפגשנו. בשבת אמרתי לה "אני רוצה לראות אותך" היא אמרה שהיא תתקשר, עשתה זאת מאוחר הרבה ממה שציפיתי (4 שעות) ולא הספקתי לענות ולא חזרתי אליה. (זה נקרא לשחק משחקים? באמת נפגעתי! אתם חושבים שהיה לזה השפעה?) יום אחרי זה היא שלחה SMS לשאול מה קרה איתי, שחבל שלא עניתי כי היא הייתה לבד בבית. יום ראשון לא דיברנו, והיום ראיתי אותה בצבא, נשיקת שלום בפה, אמרה לי לדבר איתה, התקשרתי, אמרה שהיא תתקשר אחרי 2 דקות- ונחשו מה? היא לא. לא חזרתי אליה שוב. מה אתם מציעים? תגיבו, תנו דעתכם! היא רומזת שהיא כבר לא מעוניינת? רוצה שאני אחזר אחריה עוד? כי זה אני מוכן, הפחד שלי הוא להיראות כאילו אני מובן מאליו, ואז להפסיד אותה בגלל זה. רק כדי להבהיר, אני מוכן להפוך את כל העולם בשבילה, אם רק אדע שזה יעשה טוב, ולא יגרום לי להיראות נואש, משתדל יותר מדי או מובן מאליו שאתקשר, ואחזר... בקיצור - מוכן להתאמץ מאוד כדי להשיגה. תודה

jessy19

New member
|ברוכים הבאים לפורום ../images/Emo140.gif

ולגבי הסוגיה שהעלית: לדעתי תנסה להתחיל את הקשר מחדש, ותנסה לא להיות רגיש, כי יכול להיות שהיא באמת הייתה עסוקה במיוחד כאשר היא בצבא- לא תמיד יכולים להיות פנויים להתקשר או לכתוב אס אמ אס... לדעתי עלייך לחזר אחריה, לכתוב לה אס אמ אס חמוד, להתקשר ותראה שהכל יסתדר כבר...

מיטללל

New member
אנחנו לא בכיתה ז'

אל תעשה חשבונות של מי התקשר יותר ומי התקשר פחות. לפעמים דברים לא מסתדרים לנו כמה שאנחנו רוצים מבחינת הזמנים. אתם רק בהתחלה והיא לא חייבת לך כלום. במקומך הייתי מנסה להוריד לחץ. ("מוכן להפוך את כל העולם בשבילה). תתקשר אליה היום, קבעו פגישה שניה ותראו לאיפה העניינים מתגלגלים... המון

h e n y

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

מה קורה
תשמע.... כמו שאמרו לך פה, באמת אולי היא עסוקה, אבל תחכה ותנסה לחזר אחריה, ואולי תצליח שוב להיפגש איתה
ואם לא תצליח, תתרחק קצת ותן לה שתרדוף ותנסה להשיג אותך... אבל מצד שני, אולי היא באמת מנסה להתחמק{הרבה צירופי מקרים, לא
} אז תתרחק ואל תנסה להשיג אותה בנתיים, ושהיא זאת שתתקשר ותראה מה קורה איתך... בסוף הכול יתבהר
תעדכן אותנו...

למעלה