הי אני חדש עיזרו לי דחוף

jimcarrey

New member
הי אני חדש עיזרו לי דחוף

אז ככה אני בן 22 מעכו אני שוקל 120 קילו מטר 79 אני חייב להרזות דחוף כי עם לא אז אני ימות יש לי כליה אחת ואני סובל מלחץ דם גבוה הרופים אמרו לי שעם אני לא ירזה דחוף אז אני יקבל סוכר וזה יהיה הסוף שלי עם עם כליה אחת אין לי הרבה סיכוי לשרוד לפני שנתיים רזיתי 60 קילו וניראתי מדהים אבל חזרתי במהירות למשקל הקודם ואף הוספתי 10 קילו אני עצוב ומדוכה (רוב הזמן) הבגדים לא עולים עלי ויש לי נטיה להשמנה והחילוף חומרים שלי נוראה איטי בגלל הכליה שלי (יש לי כליה אחת בגלל שבעברי סבלתי מסרטן וכרתו לי אותה האיתי מאושפז 6 שנים בבית חולים) עזרו לי יתחלתי שוב דיאטה בתקוה להצליח כי עם לא אז אני גם לא

אלוניס

New member
האם לא הפנו אותך לדיאטנית?!

זה נראה לי יותר ממתבקש, זה הכרחי ודחוף! בקש הפניה כבר מחר. אנחנו לא רופאים וממה שאתה מתאר יש הרבה מה לשקול. אתה צריך ייעוץ מאוד ממוקד כדי להימנע מחוסרים בדברים שאתה צריך. וגם חשוב שתתיעץ בדיוק אילו סוגי ספורט תוכל לעשות בלי להעמיס על המערכת שלך. אתה מתאר מצב שבו רבים וטובים היו - כי צריך לעשות המון עבודה פנימית במהלך ההרזיה (להתחיל לסלוח לעצמנו על שטויות וטעויות ולאהוב את עצמנו) ולאסוף לנו הרגלי חיים חדשים לאט לאט ובהדרגה שתהפוך אותם לטבע שני. בלי זה יש באמת סיכוי גדול לחזור אחורנית. כי טועים במחשבה מאוד נפוצה "רזיתי, אני בסדר ושייך עכשיו לעם הרזים, מותר להתחיל התיר קצת את הרסן, בכל מקרה אני אוכל לחזור לתלם בלי בעיה". אז זהו, שזה נורא קשה וכאב האכזבה ענק ומקשה מאוד על חזרה למה שבריא לנו. חשוב שבכל תוכנית שתקבל יהיה מקום לתת לעצמך גם קצת מהדברים שאסור כדי שלא תרגיש מקופח וכדי שזה לא יצטבר לפיצויי ענק. ואנחנו כאן. התמיכה מאוד עוזרת

עילית33

New member
וואו ../images/Emo24.gif

איזה יופי של אתר!!!!! אתה בנית אותו לבד??? גם אני חולה על ג´ים קארי- ואייס ונטורה אצלינו בבית זה סרט חובה! אני מצטערת לשמוע על הקשיים שלך, ואני מאוד מקווה שתצליח לשמור על בריאותך עכשיו ותמיד.

jimcarrey

New member
תודה אתה תמיד מוזמן לאתר של המלך

מלך שלי נ.ב ג´ים קארי שולטטטטטטטטטט

למעלה