הי אני חדש פה ובבקשה תעזרו לי..

Sad boy

New member
הי אני חדש פה ובבקשה תעזרו לי..

הי אני ילד בן 14,ואני רוצה לספר משהו שלא סיפרתי לאף אחד:אני יתחיל מהתחלה.ההורים שלי גרושים,לא זכיתי להכיר את אבא שלי ואני גר עם אמא שלי סבתא וסבא.כל החיים שלי סבלתי מפחדים,אחד הפחדים הוא-שאני ימות-כשהיתחלתי לחשוב על הפחד הזה תמיד היו לי התקפי חרדה,רעדו לי הידיים לא הירגשתי אותן היו לי תחושות בחילה ועוד סימנים.עם זה עוד איכשהו היסתדרתי.עכשיו אני יספר על משפחתי:אמא שלי הולכת לעבודה מוקדם בבוקר וחוזרת מאוחר בערב ואולי זה ישמע מוזר אבל אני הייתי זקוק לתשומת לב ממנה!אף פעם אני לא הירגשתי שייך לשום מקום,תמיד אני הירגשתי שונה,היה לי חבר אחד הכי טוב שסיפרתי לו הכול והייתי איתו טיבעי והירגשתי חופשי לדבר איתו אבל הוא עזב לקנדה לתמיד וכך נישארתי בודד מאוד.עכשיו יש לי פחדים כמו-ללכת לביה"ס כי פחדתי שיהיה לי שוב התקף חרדה עכשיו אני לא הולך כמעט לביה"ס למרות שאני רוצה ללמוד!אני תמיד בדיכאון עכשיו ואני מרגיש ריקני ונמאס לי לחיות!אנא עיזרו לי

TuBoreg

New member
שלום

אל תדאג פה אתה יכול לספר מה שאתה רוצה אנחנו ננסה לעזור :) נראה לי שכדאי שתדבר עם אמך שחשוב לך לדבר איתה אחרי שהיא חוזרת מהעבודה או בבוקר לפני.. ומה עם החבר הטוב מקנדה אתה עדיין בקשר איתו? אממ כאשר אתה נפתח יותר לאנשים ומתחבר לקבוצה ולאנשים ועושה איתם אתה מרגיש שייך יותר. יש פה בפורום כל מני דרכים להתמודדות עם חרדות (הרבה זמן לא הייתי, מעצבן אותי שאני לא יכול לעזור יותר) למרות שהדיכאון והריקנות חזקים (ואני מדבר מנסיון) אל תוותר על לחיות. חיים הם דבר קדוש

Sad boy

New member
תודה רבה שענית לי!

כן אני בקשר טלפוני עם חבר שלי,יש לי הרבה חברים,לא חסר לי עם מי להיסתובב פשוט עם כל השאר אני לא מרגיש בנוח!איתם אני לא עצמי!אני תמיד נזכר בחבר שלי,היינו כמו אחים,בגלל זה כל כך ניקשרתי אליו!תמיד היינו ביחד לי אין קרובי משפחה בארץ ואין כמעט חברים של המשפחה. אני לא יודע מה לעשות אני כל הזמן בדיכאונות,ואף אחד לא שם לב בבית ובגלל זה אני מרגיש בודד,אני אמרתי לעצמי שמעכשיו אני לומד וחוזר לשיגרה(בעבר הייתי תלמיד מצטיין!)אבל יש לי פחדים ללכת לביה"ס שאני לא יקבל התקף חרדה כזה,ואין לי כוח לכלום אני לא צוחק מכלום אני סתם יושב בבית ומסתכל לתיקרה.אולי כדי לי ללכת לרופא איזשהו שיעזור לי?לפסיכולוג? תודה רבה שאתה מקשיב לי!אני מרגיש יותר טוב בגלל שסיפרתי את זה!

TuBoreg

New member
אינבעדמה

הקטע הוא להבין שזה בא מבפנים ההרגשה הטובה שלך כלפי עצמך יכולה לבוא רק מבפנים ולא מאנשים בחוץ. לפני שאתה מרגיש נוח עם אחרים אתה חייב להרגיש נוח עם עצמך.. והמציאות היא שלא לכל בן אדם נקשרים חזק ועם חלק מהאנשים מה שעושים זה סתם סמולטוק פה ושם ולא תמיד יותר להיות הכי עצמנו מול כולם.. אני הכי שמח בשבילך שיש לך את החבר בקנדה אני בטוח שזה היה קשה שהוא עבר לשם. תצחק כפרה תצחק זה רק יעזור. תנסה להסתכל על הכל מנקודה גבוהה יותר לקחת כל דבר בפרופורציה. רופאים ופסיכולוגים אמממ אני לא הכי מבין בקטע הזה אולי המנהלות של הפורום יודעות יותר. ואין בעיה שמח שאתה מרגיש יותר טוב!

היי Sadboy ../images/Emo24.gif

נשמע שאתה עובר תקופה קשה. כתבת שאתה מרגיש שאתה צריך תשומת לב מאמא שלך. אני חושבת שזה מאוד טבעי. אתה מספר שהיא עובדת כל היום. מה קורה בערב כשהיא חוזרת הביתה? אתם יכולים לנסות לבלות קצת זמן ביחד? הרבה פעמים חרדה ודיכאון באים ביחד. החרדה גורמת לנו להמנע מכל מיני דברים, כמו שאתה מספר שאתה חושש ללכת לביה"ס בגלל הפחד לקבל שם התקף חרדה. שאלת על רופא או פסיכולוג. אני חושבת שזה רעיון מצוין. יש הרבה אנשים שסובלים מחרדות ומדכאונות ונעזרים בפסיכולוג. טיפול פסיכולוגי יכול לעזור לך מאוד. יש טיפולים שמיועדים לחרדה ולדכאון והם מאוד יעילים. יש גם פסיכיאטרים, שהם רופאים שמתמחים בדברים כמו חרדה ודכאון, וגם יכולים לעזור מאוד. מה דעתך על לנסות לפנות לעזרה?

למעלה