הי אני חדש פה! מתי הפעם הראשונה שלכ

הי אני חדש פה! מתי הפעם הראשונה שלכ

ואני רוצה לחלום חלום צלול! מתי הייתה הפעם הראשונה שלכם? תוך כמה זמן הצלחתם?
 
אצלי...

אני הצלחתי תוך שבועיים לחלום את החלום הצלול הראשון שלי אבל הוא היה קצר ולא משהו... אחרי שלושה ימים בערך היה לי את החלום הצלול השני שלי והוא כבר היה משהו אחר לגמרי! בהצלחה!
 
השיטות באתר שלי בכלל לא מסובכות !

השיטות שרשומות באתר שלי בכלל לא מסובכות ! פשוט פרטתי הרבה כדי שלא יהיו דברים לא ברורים אבל שם תשים לב השיטות מאד פשוטות - יומן חלומות זה תמיד חובה ! על זה לא מוותרים בכל השיטות ! השיטה הכי פשוטה היא פשוט לעשות הרבה בדיקות מציאות במשך היום שזה דבר מאד פשוט ולוקח רק כמה שניות כל פעם. ויש 2 שיטות מאד טובות - MILD ו WILD שהן ממש לא מסובכות, בסך הכל לישון 6-5 שעות, לקום למשך שעה ואז לחזור לישון ולנסות את השיטה שבחרת. אין כאן שום דבר מסובך אלון
 
אפשר לדלג על בדיקות מציאות?

אני לא חושב שצריך לעשות את הבדיקות מציאות כי עדיין לא ראיתי מישהו שבאמת הצליח להגיע עם זה לחלום צלול. זה טוב כדי לוודא שאתה באמת חולם אבל כדי להגיע לחלום צלול. הרבה אנשים פה אומרים שהם מנסים רק MILD WILD ולא את הבדיקות מציאות... אז לא כדי פשוט לדלג על הקטע הזה בהתחלה?
 

Panther

New member
אז הנה אתה רואה

בדיקות מציאות זו דרך מצוינת להגיע לחלומות צלולים. הייתה תקופה קצרה של שבוע בערך שעשיתי בדיקת מציאות כל חמש דקות. ממש. נכנסתי לחדר, יצאתי מחדר, ישבתי, התחלתי לקרוא עיתון. על כל event כזה עשיתי בדיקת מציאות. זה עזר לי מאוד לחלומות צלולים, אבל זה מתיש וקשה להכנס לזה. אבל ברגע שמתרגלים לעשות בדיקת מציאות כל חמש דקות, כבר יותר קל להמשיך.
 
למעלה