הי אני חדש פה

sonic15

New member
הי אני חדש פה

אני המרבה פורמים רוני שירי דניאל בקיצרו שמעתי שלשום אני חשוב תשיר ממריאים וגיליתי איזו מדהימה גילת וגם חמודה אהבתי תשיר ממריאים וריאתי תקליפ של בגללך וזה רנאה מאוד מקצועי אז אני חשוב שגם אוהת אני מעריץ אז מפגש מעריצים או הופעה בקרוב יש? אגב אני עומרי בן 16

sonic15

New member
עומרי לא עמרי

תודה איזה עוד שירים יש לגילת? היא זמרת פופ?

סליחה...עומרי! :)

לגילת יצאו עד עכשיו שני סינגלים "לשקר לעצמי" ו"בגללך" מתוך האלבום שייצא בקרוב , השיר החדש "ממריאים" הוא שיר הנושא של הסרט החדש של וולט דיסני "HIGH SCHOOL MUSICAL" וגילת שלנו נבחרה לשיר את שיר הנושא בעברית למילים שכתבה שחף וולמן - כבוד. לגבי היותה זמרת פופ? הקונספט של האלבום הוא רוק רך...למרות שגילת מסוגלת לבצע גם פופ.. אני לא אוהב הגדרות...............אז בוא נגיד פשוט שהיא..זמרת :)

sonic15

New member
אתם תארגנו בקרוב מפגש עם גילת?

מתי יהיו הופעותש לה? אגב בת כמה היא? היא מזה חמודה

1mayush

New member
עומרי ..

כרגע אין שום מפגש מתוכנן, הפורום גם לא כזה גדול. שגילת תתחיל יותר להתפרסם והפורום יגדל בטוח יתקיים מפגש. הופעות יהיו לה אחרי הוצאת הדיסק אם אני לא טועה. והיא בת 21. יש למטה שרשור ימי הולדת.. תגיב ותוכל גם לראות מה תאריך הלידה שלה

sonic15

New member
אני חייב לומר אין על פופ ארט

משם באים כל הטובים רוני דניאל גילת שלישיה מנצחת!

sonic15

New member
היא גם בפופ ארט? או הליקן? התבלבלתי חחחחחחחחח

כן גם שירי מעולה אבל עידין לא שמעתי שירים בסגנון של גילת הלוואי והיא תשיר שיר רוקיסטי כמו סקייטר בוי של אווריל או בכלל כמו בהיינד דיס הייזל אייז של קאלי

סוניק - תשובה:

"פופארט" היא מן סקטור בתוך הליקון. לייבל של מוזיקה יותר מכוונת לז'אנרים של פופ, רוק רך וכד'. כרגע מי שמיוצגים בפופארט הם רוני, דניאל, שירי וגילת.

sonic15

New member
אה אז כבוד 4 הגדולים שאני אוהב!

אגב רוק רך זה כמו של אווריל וקאלי? ככה גילת תשיר?

מאוד מזכיר, ואין כזה בארץ

לא סתם גילת קיבלה את התואר "אבריל לאבין הישראלית" מהתקשורת...

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifברוך הבא../images/Emo9.gif

חח אתה מכיר אותי אבל בכ"ז: לאה , 13 וחודשיים מעכו :] השתלבות מהירה ונעימה

sonic15

New member
בהחלט כן אני יהיה פה הרבה כמו בפורום רוני

תשאלי את אלו שבפורוני

למעלה