אני המרבה פורמים רוני שירי דניאל בקיצרו שמעתי שלשום אני חשוב תשיר ממריאים וגיליתי איזו מדהימה גילת וגם חמודה אהבתי תשיר ממריאים וריאתי תקליפ של בגללך וזה רנאה מאוד מקצועי אז אני חשוב שגם אוהת אני מעריץ אז מפגש מעריצים או הופעה בקרוב יש? אגב אני עומרי בן 16
לגילת יצאו עד עכשיו שני סינגלים "לשקר לעצמי" ו"בגללך" מתוך האלבום שייצא בקרוב , השיר החדש "ממריאים" הוא שיר הנושא של הסרט החדש של וולט דיסני "HIGH SCHOOL MUSICAL" וגילת שלנו נבחרה לשיר את שיר הנושא בעברית למילים שכתבה שחף וולמן - כבוד. לגבי היותה זמרת פופ? הקונספט של האלבום הוא רוק רך...למרות שגילת מסוגלת לבצע גם פופ.. אני לא אוהב הגדרות...............אז בוא נגיד פשוט שהיא..זמרת
כרגע אין שום מפגש מתוכנן, הפורום גם לא כזה גדול. שגילת תתחיל יותר להתפרסם והפורום יגדל בטוח יתקיים מפגש. הופעות יהיו לה אחרי הוצאת הדיסק אם אני לא טועה. והיא בת 21. יש למטה שרשור ימי הולדת.. תגיב ותוכל גם לראות מה תאריך הלידה שלה
כן גם שירי מעולה אבל עידין לא שמעתי שירים בסגנון של גילת הלוואי והיא תשיר שיר רוקיסטי כמו סקייטר בוי של אווריל או בכלל כמו בהיינד דיס הייזל אייז של קאלי