הי אני חדש פה

• פותח הנושא 19n
  • פורסם בתאריך

19n

New member
הי אני חדש פה

שלום לכולם אני חדש פה, מי שראה את הפרטים שלי כתוב שם שאני גר בחו"ל אז כן אני חצי בארץ חצי בניו יורק ואני מת על יוסי אזולאי. בפעם הראשונה ששמעתי אותו זה היה לפני שהוא התפרסם. נפתח פרויקט מסוים שהוא היה מחקר בפסיכולוגיה בנושא מוזיקה ואחת הבנות שם הגיע לחברות תקליטים בכל העולם, זה היה אמור לשמש כסיוע למשהו, עדין כמה שנים מאוחר יותר ואני לא מבין למה. ומנהל של אחת החברות שאל אותה אם יש כישרון בירושלים בארץ והיא אמרה לו שהיא שמעה מישהו שלא התפרסם בגבעת זאב, הם שלחו חבר שלי מניו יורק לבדוק כמה כשרונות בארץ, אחד מהם היה יוסי אזולאי בהופעה נסעתי איתו לביקור מולדת, הלכנו להופעה, כל ההופעה לא הורדנו את העיניים ממנו ואז חיפסנו אותו ולא מצאנו עד שאותה אחת שלחה לחבר שלי במייל את אני אקטוף לך את הירח ואז ידענו שהוא עומד להוציא דיסק ושבסוף הוא התפרסם ומאז אני עוקב אחריו, אחרי כל מה שהוא עושה, מעריץ מושבע שלו, סיפור מוזר אבל בטח כמו רובכם היתי מת לפגוש אותו! וחבל שהוא לא זכה בקדם ארוויזיון שלכם כי הוא ממש טוב.

רווית 23

New member
היי ברוך הבא לפורום

כאן תוכל להתעדכן בכל מה שקשור ליוסי אזולאי וכמובן גם להגיב ולהביע את דעתך נשמח לשמוע ממך ודרך אגב אחלה סיפור.

i D a N 16

New member
ברוך הבא נתי../images/Emo24.gif

אני ממש שמח לראות שאפילו הניו יורק הרחוקה מאות קילומטרים מכאן שומעים את יוסי. הסיפור שלך בהחלט מיוחד,אך ממש לא מפתיע-את היכולות של יוסי גם חירש יכול לשמוע
אני מקווה לראות אותך כחבר קבוע כאן,ותביא עוד קצת חבר'ה מניו יורק

moranush86

New member
יאווו נתי תודה...

בשם יוסי... עד הפעם הבאה שהוא יכנס ויקלטו את ההודעה שלך, אז תודה בשמו... נורא ריגש אותי הסיפור שלך!!!

19n

New member
תודה לכולם כנסו

תודה חברה על כל הברוכה הבאה אני רק צריך עזרה, חבר שלי מניו יורק רוצה להתחבר לאתר הזה וגם אני ארצה להתחבר לפה אחרי שאני אחזור לניו יורק בסוף החודש. למשהו יש מושג איך עושים את זה????

yo bo yo

New member
אכן סיפור מרגש. כל הכבוד שאתה

משם תומך בו כך ומשתף אותנו בסיפור שלך. ממש שמחה לדעת שיש אנשים מעבר לים שאוהבים ומוכירים את יוסי. יהיה ממש נחמד אם תיידע עוד אנשים דווקא מחול , זה יכול להיות מאוד מעניין הסיפורים שבאים עם האנשים. תודה ותהנה בפורום שלנו. אורלי.

19n

New member
תודה למורן

אני רק לא מבין על מה תודה. במידה מסוימת נכשלנו במשהו כשלא מצאנו אותו. את לא חושבת ככה????

moranush86

New member
זה לא משנה מה אני חושבת...

אבל כשקראתי את ההודעה, דיברתי עם יוסי וסיפרתי לו את זה והוא אמר תודה. זה הכל ולא צריך להתקיף

19n

New member
סליחה ילדה

לא היתה הכוונה שלי להשמע מתקיף. אבל אם מדברים על התקפות ראיתי אותך מתקיפה מישהי ספציפית, למה?

moranush86

New member
תשאל את הילדה הספציפית

ועכשיו אני מבינה מה ההתקפה... תשאל אותה מי זו מורן גולן ולמה היא מתקיפה אותה... אבל כמובן שאתה תקבל צד אחד והזוי של הסיפור...

19n

New member
ילדה תגובה אליך

לא היתה שום התקפה. ותאמיני לי שלא קיבלתי שום דבר הזוי ממנה הכל אמיתי וכנה כי היא סיפרה לי כמה את נפגעת ממנה ולא את הצד שלה ואם זה הזוי אז אין הרבה מה להגיד. אם היא לא עונה לך זה כי זה פורום יוסי אזולאי וזה לא המקום לסכסוכים אישיים ואם את רוצה לעקוץ יש תיבה של מסרים אישיים גם אלי וגם אליה. לא היתי רוצה לריב איתך כי שמעתי עליך רק דברים טובים ובטח שלא באמצע הפורום. אני לא חושב שזה מגיע לאריאל על העבודה הקשה שלו. וזה ההודעה האחרונה שאני אשלח בפורום לנושא!

17avital

New member
הי נתי כנס

שמחה לשמוע ממך שאתה עדין חי ושסוף סוף שוב בארץ. נחמד שאתה עדין זוכר את הסיפור הזה ותמסור ד"ש לגדי!!!!!

19n

New member
הי אביטל!

אחרי היום הולדת 15 שלך לא שמענו ממך כלום, שמח שאת זוכרת אותי, אותך איך אפשר לשכוח. מקווה שתעזרי לי להפגש עם יוסי רק תשלחי לי מסר עם הפלאפון שלך כי הבנתי שהחלפת אותו ובכיף אני אבוא לבקר אותך. אני אדבר אם גדי היום בלילה, אני אמסור לו, ראיתי אותך פה אבל לא היתי בטוח שזאת את.

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך../images/Emo70.gif

ואני סומך עליך ש"תעביר את זה הלאה", כמובן גם את הדיסק החדש, ובלי קשר, ץמיד תוכל להיכנס לאתר הרשמי של יוסי ולפורום ולהתעדכן בכל הקשור אליו!

19n

New member
לאריאל שאלה

אם אני מתחבר מניו יורק ההרשמה היא אותו הדבר?

ברוך הבא!../images/Emo24.gif

ושאלה אחת לכולם... מאיפה כולכם מכירים את יוסי?כל אחד פה אני רואה מדבר איתו והכל

נתי! - תגובה לשאלה

אני לא מבין גדול במחשבים, אבל לגעתי אתה תוכל להתחבר בלי בעיה כמובן בעזרת ה"יוזר ניים" והסיסמא שלך ב"תפוז" (אני אפילו מציע לך לדבר עם התמיכה הטכנית שלהם בפורום "תמיכה טכנית"), ובנוסף תדאג שישהיו לך במחשב בחו"ל ווינדוס תומך עברית עם פונטים בעברית כדי שתוכל לקרוא את התכנים! מקווה שעזרתי, ו....בנות! לא לריב! :)

למעלה