הי אני חדש!!!

• פותח הנושא TX2
  • פורסם בתאריך

TX2

New member
הי אני חדש!!!../images/Emo55.gif../images/Emo34.gif

חברים שלי לא אוהבים לינקין בפרט וניו מטאל בכלל! אז אני אומר שהם טיפשים כי זה הלהקה שאני הכי אוהב!!! השיר הכי טוב שלהם זה הראשון בדיסק!!! - PAPERCUT - ורציתי לשאול מתי יוצא REANIMATION לחנויות?

kiticat

New member
רמנשיון

יצא כבר לפני שלושה שבועות בערך אם זיכורני לא מטעה אותי. אתה יכול למצוא אותו בכל חנות מוסיקה שמכבדת את עצמה- כמו טאואר רקורד, או צליל. גם דרך אתרים בנט. אמזאון, לדוג´.

kiticat

New member
האמממ, חן יקירי

שם הדיסק והמילה עצמה הם באנגלית, מכאן שאין דרך אחת לכתוב כל מילה באנגלית- בצורתה בעברית. כך שגם התירגום האישי שלי מקובל......

לא זה לא, כי אין שום קשר בין ההגיה

של המילה המקורית למילה "רמנשיון". כשאומרים שיש יותר מדרך אחת לכתוב מילה מאנגלית בעברית מתכוונים לזה שאפשר לכתוב במקום כ´ את האות ק´ וכו´, ולא על עיוות של המילה, שכן ההגיה נשארת אותה הגיה ריאנימיישן, ככה הוגים.

יווווווו פצצההההה

וואי פצצהההההההה איפה מוצאים תמונות כאלו????? איזה יופי!!! הם גדולים הא??? צ´אסטר הזה עם הצרחות שלו פשוט מ-ד-ה-י-ם וגם מייק איזה מתוק!!!!! יווווו אפשר להסביר איך מוצאים דברים כאלו?! כמו התמונה הזאת ששמת כאן?! כל הכבוד לך שאתה אוהב אותם תמשיך ככה!

made in china

New member
נעלבתי כשמישהו אמר שהם בוי בנד...

האם מתחיל לצאת להם שם של להקת בנים?..... איך התדרדרנו למצב כזה?! אולי בגלל שצ´סטר הוא חמוד מתוק מושמושון (?!) כוסון ושאר ירקות? ומייק הוא חתיך עולמי?... שיטטטטט...אל תעשו דברים כאלה

SuperTom

New member
הם לא בוי באנד...

רק מה לעשות ששמו את In The End (השיר לדעתי הכי צולע של לינקין פארק..) יותר מדי פעמים באמ טי סאקס וכמה מפגרות מתעלקות הפכו את עצמן ל"מעריצות" של הלהקה..זה בהחלט הורס ת´שם הלהקה..אבל זה לא אומר שאני יפסיק לאהוב אותם..המוזיקה והליריקה שלהם ענקית לדעתי..

אה, זאת בטח קנוניה

סתם הם הגיעו לאמטיוי כל כך הרבה (ולא, לא רק IN THE END), סתם מלא ילדות בנות 10 מעריצות אותן כמו את בריטני, סתם הם אופנתיים עכשיו. אני משוכנע שאין להם מערכת יחסי ציבור, שהמוזיקה שלהם לא קליטה במכוון רק כדי שהרבה ישמעו אותה, שהם לא פופ עם דיסטורשן, שהאיכויות המוזיקליות שלהם ברמה מאוד גבוהה... ילדה, צאי מהסרט.

mscooter

New member
לא לא לא לא לא לא לא !!!!

In the end בכלל לא שיר צולע, הוא השיר הכי יפה שלהם. הוא ו ,my december, וכל שאר האלבום (הישן) שלהם ! השיר הכי צולע שלהם הוא Cure for the itch. בעעעע...

SuperTom

New member
אה כן..שכחתי את My December..

גם הוא שיר די צולע (יותר מאין דה אנד)..חח..עאלק שני השירים הכי יפים שלהם..נו טוב..כל אחד והדעה שלו.. אבל בכל מקרה בריאנימשן קצת שיפרו ת´שיר.. ו-Cure For The Itch זה סתם..לתת כבוד למיסטר האן, אז נותנים לו שיר אחד בכל דיסק..חח..מגיע לו..הוא די ג´יי ענק
ואין לי שיר שלהם שאני אוהב במיוחד..חוץ משלושת השירים שפה בהודעה אני אוהב כל אחד יותר מהשני
אה..ואני לא מתכוון ד"א להגיב למה שזה אמר פה לפניך..די נמאס מהבולשיט הזה..וממך..

למעלה