הי אני חדש ואני מפורום האנה מונטנה
פ פשווט סאפ xD New member 12/7/07 #4 ../images/Emo180.gif אז עוד לא הבנתיי למה יש 2 פורומים על אותה כוכבת ראשית ? כאילו , בפורום האנה מונטנה מדברים על הסידרה , פה מדברים על מיילי וגם על הסידרה . Oo קיצצ' תגידו סתם שאאלה , מיילי משתתפת בעוד סדרה / סרט ?
../images/Emo180.gif אז עוד לא הבנתיי למה יש 2 פורומים על אותה כוכבת ראשית ? כאילו , בפורום האנה מונטנה מדברים על הסידרה , פה מדברים על מיילי וגם על הסידרה . Oo קיצצ' תגידו סתם שאאלה , מיילי משתתפת בעוד סדרה / סרט ?
ו ורד8446282 New member 14/7/07 #13 ../images/Emo202.gifממה שידוע לי... היא השתתפה בשני סרטים אני יודעת שאחד מהם הוא צ'רלי בממלכת השוקולד, נראה לי בתור הילדה עם המסטיק שהתנפחה או הילדה העשירה אני ממש לא זוכרת כבר...
../images/Emo202.gifממה שידוע לי... היא השתתפה בשני סרטים אני יודעת שאחד מהם הוא צ'רלי בממלכת השוקולד, נראה לי בתור הילדה עם המסטיק שהתנפחה או הילדה העשירה אני ממש לא זוכרת כבר...
L liraz love siral New member 15/7/07 #17 ../images/Emo45.gifאין סיכוי שהיא השתתפה שם../images/Emo14.gif יש לי ת'סרט במחשב, אם היא הייתה שם הייתי יודעת
../images/Emo45.gifאין סיכוי שהיא השתתפה שם../images/Emo14.gif יש לי ת'סרט במחשב, אם היא הייתה שם הייתי יודעת
פ פשווט סאפ xD New member 12/7/07 #5 ../images/Emo180.gif ברוך הבא ! ../images/Emo24.gif # ספיר # 12.5 # ראש העין # השתלבות מהירה ,, תהנה
פ פשווט סאפ xD New member 13/7/07 #8 ../images/Emo180.gif * בעיר :] עוד חשבתי שזה בכיר DD; אני גרה בוותיקה .. איפה אתה לומד ?
M Mor Bitton New member 14/7/07 #12 יש מקיפים גם בראשל"צ מקיף ח' [שאדווה לומדת בו] מקיף ט' וגם מקיף י' אם אני לא טועה