הי אני מכורה למסטיקים

birdie

New member
הי אני מכורה למסטיקים

אני לוקחת לפחות 6 ביום וקראתי פעם שזה מסוכן מישהו יודע אם זה נכון?

zoro3

New member
6 ביום??

אני מאחל לך שזו תהיה ההתמכרות היחידה בחייך והסכנה היחידה בחייך
מסטיק פרוע בדרך

birdie

New member
אבל זה מסוכן באמת או לא?

לפני כמה שנים קראתי משהו שאמר שזה מסוכן

birdie

New member
זה מאמר של 2 פרופסורים מאוקספורד

שאמרו שאם לוקחים יותר מ2 ביום אז זה מקצר את החיים בכמה שנים חומר שהמסטיק מוציא מהגוף או משהו דומה

zoro3

New member
גם לחצות את הכביש מסוכן

והאויר שאת נושמת גם מזוהם ומסוכן חמודה תלעסי גם 25 מסטיקים ביום הסיכון הוא שתגיעי לרופא שיניים יותר מהר

birdie קבעי לך תור

לרופא שיניים. עשי ניקוי אחת לחצי שנה. ושאלה תהיינה כל הצרות שלך. נ.ב. שהפרופסורים מאוקסופרד (אגב אשמח לקרוא את המאמר) לא יאכלו מסטיקים. רק בריאות.

birdie

New member
קראתי את זה לפני 5 שנים

אז ניסיתי אז להפסיק קצת ולא הצלחתי

dcl

New member
birdie

שישה מסטיקים ליום לא נשמע כהתמכרות. חשוב להדגיש שעל כל מאמר שמופיע בנושאים אלו ישנו מאמר אחר שטוען ההיפך. אז אם תמצאי מאמר של ארבעה פרופסורים מקיימברידג' שאומר דבר הפוך לגמרי - אל תתפלאי. למיטב ידיעתי, מסטיקים מעוררים תיאבון כי הם מפעילים את מיצי המרה וכך את מערכת העיכול. אולי כדאי שתבדקי מדוע נושא זה כה מטריד אותך.

dcl

New member
תוספת קטנה

ראי מאמרים על יין אדום והשפעתו על הבריאות. בשנה אחת מופיע מאמר שכוס יין אדום כל יום מאריכה את החיים ובשנה לאחר מכן מופיע כי כוס יין אדום גורמת להתקפי לב ומקצרת את תוחלת החיים. לעיסה נעימה

birdie

New member
אתה צודק! אבל המאמר היה נשמע כ"כ

הגיוני ונכון אז האמנתי בזה וגם לא שמעתי על מישהו שאומר שזה לא נכון תודה על התגובה

יעל :-)

New member
לא יודעת כמה זה נכון, אבל...

בזמנו שמעתי שלעיסה מרובה של מסטיק גורמת לשחיקה מסויימת של עצמות הלסת, או משהו בסגנון. בנוסף, יש מצב שזה לא תורם כל כך לשכבת האמייל של השיניים עצמן. אלו דברים ששמעתי, לכן עדיף להוועץ עם רופא שיניים, אשר בטוח מבין בזה יותר.

למעלה