הי אני מתאמן במכון כושר ו

siba tova

New member
הי אני מתאמן במכון כושר ו

והמדריכים ממליצים לי על תוספי מזון כדי להתנפח, כשאני מסתכל על הקופסא, ראיתי שאין אישור משרד הבריאות, אולי יש פה מומחה שיכול להגיד לי למה אין אישור? ומה הסיכונים? רוב המתאמנים שם צורכים זאת באופן קבוע

חן M

New member
siba tova

לא שאני בעד/נגד תוספים אך תהית מדוע המדריכים מנסים "לדחוף" לך אותם?? האם יש להם אינטרס אישי?? האם הם מקבלים מיזה כסף??

siba tova

New member
ברור, :)

בכל מקרה אני מאמין שזה כן מוסיף, רק לא מבין למה אין אישור משרד הבריאות

לא ממליץ לאף אחד, לקנות אף מוצר...

...שאין עליו אישור של משרד הבריאות!!! אבל, אין להתעלם מעצם העובדה שלהוציא רשיון כזה הינו תהליך ארוך בירוקרטי שעולה המון כסף ומיסים רבים ומיותרים. משרד הבריאות אינו"עושה טובה" שנותן את אישורו למוצר זה או אחר מחד, ולאומת זאת, יכולים למצוא מוצרים מזוויעים בשוק שהם באישורו של המשרד ולו רק בגלל הרבה הרבה כסף ולאו דווקא בגלל שהמוצר כל כך משו משו..(ראה ערך הרבלייף) על מוצריי ULTIMATE NIUTRITION אין אישור משרד הבריאות, ורק בגלל שמוצריהם נמכרים בבתי עסק מכובדים ובצורה גלויה, לא הייתי נמנע מלקנות מוצרים שלהם ולהשתמש, ולאומת זאת מוצר כמו הרבבלוף שנמכר מדלת לדלת,ויש עליו "מאושר ע"י משרד הבריאות כתוסף מזון" לא הייתי נוגע בעד שום הון שבעולם!! אז הנה אני, דבשי, אומר לך כן, לך קנה תוסף תזונה לא מאושר ואיכותי , ואני אין לי אפילו אחוז אחד שחוק אצל היבואן הוא... ואומר לך, דיר באלק לגעת במוצר השני והמאושר שנמכר מדלת לדלת וכל מי שמוכר לך אותו עושה עליך קופה, שמעליו יש עוד סוכן שגוזר קופון, ומעליו עוד סוכן עם עוד קופון, ועוד סוכן, ועוד קופון כולי וכולי וכולי...

למעלה