הי אני עירית

sirit13

New member
הי אני עירית

הי לכולן, אני עירית וכבר כמה שבועות אני פעילה פה בפורום באופן ורטואלי ונהנת מכל רגע! בכל אופן החלטתי שהיגע הזמן להציג את עצמי... אז ככה: אני עירית בת 28, עכשיו גם רוכבת כביש בקבוצה של כרמי- אליה הגעתי בזכות שתי המדהימיות מור ודגנית!!!!! בסה"כ אני רוכבת משהו כמו 4-5 שנים בעיקר שטח, אני פעילה בעמותת "אתגרים" -דרכה הגעתי לאופניים- לפני חמש וחצי שנים עברתי תאונה קשה בעקבותיה נזקקתי לשיקום ממושך, בשיקום נכספתי ל"אתגרים" בתחילה הגעתי כחברה ובהמשך נהפכתי למתנדבת, ומאז אני רוכבת... האופניים הם השיקום שלי ואופני הכביש הם מבחינתי עלית מדרגה אז זהו לבנתיים, אשמח להכיר אתכן -הפורום מדהים וכייף לי לקרוא בו, תודה ענקית ענקית למור ולדגנית -אין עליכן, אוהבת, ושיהיה שבוע נפלא, עירית

efroch99

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מדהים לשמוע שעברת שיקום אחרי תאונה קשה, וחזרת לחיים ולספורט. את יכולה לספר קצת על עמותת אתגרים?

sirit13

New member
עמותת אתגרים

הי , עמותת אתגרים עוסקת בספורט לאנשים מיוחדים, יש מגוון רחב של ענפי ספורט כמו-שייט, קיים, חבל, אופנים ,, אופני יד , כמו כן העמותה פעילה בבתי ספר שונים, ומשלבת אנשים עם קשיים שונים, אני הגעתי לעמותה כשהיתי בשיקום בתל השומר, יש גם פורום נשים ויכלת לראות אותנו רוכבות בטראטלון האחרון-על אופני טנדם ואופני יד, את מוזמנת להיכנס לאתר של "אתגרים" מקום מקסים, שיהיה יום נפלא עירית

למעלה