הי! אני צריך עזרה

dannyshadow

New member
הי! אני צריך עזרה

ממצב.? הכול טוב? אני שמח
תקשיבו, השאלה על המשחק RED FIRE . אני באי המס' 7, אחרי שהבאתי לאחראי על המכונה את אבן הרובי, הוא נתן לי כרטיס ועוד דף למפה, עכשיו יש לי אפשרות להגיע לאי 1,2,3,4,5,6,7. את הדבר השני שהוא צריך- אין לי מושג איפה למצוא. הגאתי למחבוא של צוות רוקט: השאלה : (אני מפרט): danny enterd the password: goldeen needs log ואז רשום לי שאני צריך עוד סיסמא. איפה אני מוצא עוד סיסמא? באי 7- הגעתי לשרשרת המקדשים הזאת, מה לעשות בה לעזעזל? וחזרנו לאי 5- מה לעזעזל אני עושה שם? הצלחתי להתקדם, כמה פעמים, אבל בסך הכול ראיתי שם איזה ארכיאולוג אחד פלוס אישה. ומצאתי איזה 2-3 חפצים . השאלה: מה יש שם, איך אני מגיע אליו? (האיש הארכיאולוג אמר לי שזה קשור במספר האבנים, אב לא הבנתי איך) נכון, אני קוטר, ומילאתי פה עמוד וחצי, אולי 2
אבל בכול זאת, אשמח אם תענו י.. תודה וסליחה על השאלות!!!

digiash

New member
אוקיי

אתה צריך למצוא את האבן השניה (ספיר) היא נמצאת בסוף המערה המנוקדת (זו שיש שני עמודים עם נקודות בכניסה ובכל חדר "שלט" עם נקודות... שזה כמובן הכל כתב ברייל) אני לא זוכר באיזה אי זה (6 נדמה לי) לפני המערה יש מלא עשב XP~~~ קיצר תתרגם את מה שכתוב בברייל בכל חדר ואז לך לכיוון שזה אומר (אחרת זה תמיד מחזיר אותך לחדר הראשון) אה ובכניסה אתה צריך להשתמש ב CUT כדיי לפתוח את הדלתות.. אניווי כשתמצא את האבן יבוא לך מדען ויגנוב אותה.. (אני דיי בטוח שהוא זה שאומר את הסיסמה השניה אבל יכול להיות שזה מישהוא אחר לפנייו) אחריי שהוא יסתלק תחזור לאי החמישי למחבוא של צוות רוקט ותנצח אותו והוא יביא לך את האבן :} (במחבוא מוסתרים הרבה דברים אז תשתמש באייטם פיינדר) (

dannyshadow

New member
תודה! (אני חולה אז אני לא בבצפר..)

כואב לי הראש מוות אבל היית חייב לנסות את זה.. לא ידעתי איך לפרש ת'כתב אז שמרתי לפני שנפלתי כול פעם.. וככה הגעתי לשם המדען באמת נותן לי ת'סיסמא השניה תודה רבה!!

dannyshadow

New member
ואחרי שאני נותן לו את האבן,

אני רק צריך לחפש עוד פוקמונים?

dannyshadow

New member
?

אחרי שנתתי לו ת'אבן זה כיאילו שאין לי עוד מטרות.. אבל סיפרו לי שאם אני אסיים כמה דברים יהיה לי מפה של ג'וטו ואני אתחיל שם עוד מסע, זה נכון?

digiash

New member
לא זה לא נכון :\

בתכלס נשאר לך רק לתפוס פוקימונים ולעבור את הליגה בפעם השניה.. (המאמנים התחזקו בהרבה.. עכשיו הפוקימונים שלהם מגיעים גם לרמות 70 ויותר :X) ואם אתה ממש רוצה יש גם את האי השמיני (לוגיה והוהוא רמה 70 או 60 אממ משהוא כזה) והאי התשיעי (דיאקסיס או איך שלא קוראים לו ברמה 30..) רק שאליהם אתה יכול להגיע רק בעזרת קודים.. אז תבדוק באתר הישראלי יש שם מדריכים :p וכמובן מיוטו אם עוד לא תפסת.. במערה שבעיר סרוליין רמה 70 אגב בקשר לכתב ברייל.. באחת המערות (נדמה לי איפה שמצאת את אבן הרובי) יש איזה חדר עם כמה אבנים ארוכות שכתוב עליהם הרבה בכתב ברייל.. זה הא-ב' אז פשוט מעתיקים את זה לדף וכותבים ליד כל סימן את האות ההבאה ( או שכותבים "כתב ברייל" בגוגל וזה כבר ימצא לך אתרים על זה XP)

dannyshadow

New member
חח גדול..

כבר התחלתי לפני שעתיים בערך להשתמש במדריך.. תפסתי את הו הו ולוגיה (מצאתי טריק יעיל~!!!! אולי אני אצור קשר עם האתר ואודיע להם, שלאף אחד לא תהיה בעיה לתפוס אותם) עכשיו אני בדרך לדאקסיס... אחר כך מיו. .סלבי.. ומיוטו. אחר כך ליגה וזהו בעצם. .חח תודה על העזרה!

dannyshadow

New member
אממ

נכון בסוף המדריך, אז כתוב והפתעה לסיום(קוד)=מיסינגו: ולא כתוב לי אחר כך כלום ואין תמונה. אולי זה לא מופיע אצלי, אז אשמח אם תגיחדו לי מה כתוב שן אצלכם. ואגב, לא הבנתי, אם בכלל אפשר לתפוס את סלבי ומיו עם קוד ועם הקוד לפתוח את אי 10, או שאי אפשר בכלל. תודהעל התשובות! (עכשיו אני אנסה לתפוס את אנטי..)

digiash

New member
אי אפשר לתפוס מיו וסלבי

ואין שום אי עשירי.. בקשר לשיטה לתפוס אין דבר כזה.. זה הכל אקראי ( הורדת חיים והרדמה\שיתוק\דברים כאלה רק מעלים את האחוזים להצלחה) זה יכל להיות כל דבר בין נסיון אחד ל10000 ויותר (לדוגמא תפסתי את מיוטו בגרייטבול השלישי ואת הוהוא ולוגיה בפחות מ10 לעומת זאת קנגסחן ווואבפט לקח לי איזה 10 דקות של נסיונות ><) המיסינגו זה סתם איזה באג לא קשור בשחק (במקום תמונה של פוקימון זה מראה סימן שאלה ~.~ זה לא נותן לך כלום ומקסימום זה יהרוס לך את המשחק)

dannyshadow

New member
אממ. .יש שיטה...

רמאות רמאות.. אבל עובד: 1. שומרים את המשחק באיזה שהוא מיקום. שומרים אותו כשהפוקימון מוטש ככול האפשר, ורדום\ יש לו בעית סטטוס אחרת. לוחצים על התיק, בוחרים באולטרה בול (עדין לא זורקים) ואז שומרים. 2. נגיד שמרנו בקובץ מס' 3. לוחמים F3. זה עושה LOAD זורקים פוכדור. נתפס- נתפס, לא נתפס- שוב F3 ושוב זורקים. זה ממש לוקח 2-3 שניות לזרוק, לעשות לוד, לזרוק, לעשות לוד. אגב, ככה תפסתי את לוגיה, הו הו, הציפורים האגדיות ומיוטו, בלי שימוש במאסטר בול. וזה לקח מקסימום 5 דקות, ועוד יתרון: בזבזתי רק כדור אחד! אגב, סוסוף סיימתי ת'משחק, אז בעצם אחרי הליגה פעם שניה אין מה לעשות יותר?

digiash

New member
חחח טוב שנזכרת XP

אל תפגע אבל אנשים משתמשים ב"שיטה" הזו מהרגע שהביאו את משחקי הפוקימון למחשב XP משתמשים ב"שיטה" הזו גם בכל פעם שאתה לא בטוח בנצחון שלך באיזה קרב.. אתה פשוט ממשיך לנסות עד שהמתקפה שלך יוצאת קריטיקל או שעושה איזה אפקט משתק ליריב XO רמאות רמאות אבל יעיל :>~ חחח אני זוכר שאת הליגה בספיר עברתי רק עם הפוקימון האגדי הכחול הזה מה-שמו יש לו את המתקפה הזו שהורגת כל פוקימון במכה אחת אבל אחוז ההצלחה לא גבוהה במיוחד אז פשוט המשכתי לנסות עד שהמתקפה עבדה XP ליגה שלמה בלי לאבד נקודת חיים אחת :>~

dannyshadow

New member
לא "נזכרתי" בזה XD חחח

כבר אני משתמש בה מליוני שנים, אבל אמרת "אין שיטה" אז חשבתי שאתהל א מכיר אותה (כמעט תמיד תופסים איתה...) LOL

למעלה