הי אני צריכה עזרה בפריסה

tamidb

New member
הי אני צריכה עזרה בפריסה

הפריסה היא פריסת שאלה, פתחתי לחברה שמתמודדת במכרז על תקן במקום העבודה כמה- השוטה אנשים - מלכת המטבעות יתמודדו - מלכת המטות במכרז - חמשה מטות סיכום- מלכת הגביעים שימו לב, בחמישה קלפים, שלוש מלכות, מה דעתכם? שבוע טוב לכולם.

צוף3

New member
איך אפשר לענות על שאלה כזו?

איך אפשר לדעת מהקלפים כמות מספרית של אנשים?

צוף3

New member
ואגב - חזרה של מלכות 3 פעמים

יכולה להעיד על רמאות בידי נשים, אם פרסת בריידר.

רמאות?

אני חושבת פשוט שתחרות קשה. יש הרבה מלכות המתמודדות על התפקיד. מלכת הרגשות - מלכת המים, היא אולי זו שתזכה בתפקיד. או אולי זו שתפעיל את המניפולציה הרגשית העזה ביותר.

blackcat2

New member
../images/Emo18.gifההגדרה של רמאות בידי נשים

היא סופר סקסיסטית. אני שונאת את ההגדרה הזו בייחוד לנוכח העובדה כי חזרה על קלפי מלכים היא לעולם חיובית- עיצה קטנה, יעוץ או כבוד גדול. אני מוכנה להתפשר על רמאות אבל לא ע"י נשים. אם השוביניזם רוצה להפיץ את הרעל שלו אני לא אתן לו יד.

צוף3

New member
חברות - זו הפרשנות כפי שהובאה

מהטבלה באתרו של אורי רז. כל אחד יכול לקחת אותה ולעשות עמה כרצונו. בגדול, גם לי יש בעיה עם כך שהרמאות היא "בידי נשים" ושהמניפולטיביות מזוהה דווקא כתכונה נשית. נשים? מניפולטיביות? :)

blackcat2

New member
צופקה, אני יודעת שזה הגיע../images/Emo23.gif

מהטבלה. ובכל זאת זה מעצבן אותי. זה לא את זה .... גם לא אני...זה הנתון בטבלה שמטריף אותי.

צוף3

New member
עפרה'לה - מניפולציה יכולה להיחשב

כרמאות, ולכך אולי הכוונה שרמאות על ידי נשים/בין נשים.

לא התכוונתי למניפולציה = רמאות

גם לא אוהבת לקחת נתונים מהטבלה בלי קשר לפריסה עצמה. התכוונתי לכך שמלכות שייכות ליסוד הרגש, ולכן ההחלטה תהיה רגשית וגם התחרות תהיה רגשית ואולי אפילו העבודה עצמה רגשית. קלף הסיכום הוא מלכת הגביעים, ולכן רגש ברגש - זה מחזק את הפירוש שלי. ממש לא עניין של רמאות, אלא באמת יותר מניפולציה, או הסתרה של הגורמים המהותיים. זאת מלכת הגביעים.

צוף3

New member
הי עפרה, שאלה אליך

"התכוונתי לכך שמלכות שייכות ליסוד הרגש"... המלכות כולן שייכות ליסוד הרגש (מים)? מלכות החרבות, המטות והמטבעות? אם כך, לאילו יסודות שייכים האבירים, הנערים והמלכים? אשמח אם תשתפי מהיכן האינפורמציה שהמלכות שייכות ליסוד הרגש.

בשמחה רבה

בדיון שלנו על קלפי החצר, דנו רבות בהתאמה של קלפי החצר לפי שחר הזהב ליסודות. המלך הותאם ליסוד האויר, המלכה ליסוד המים האביר ליסוד האש והנער ליסוד האדמה. המלכה היא אם כן רגש. מלכת הגביעים היא מים בתוך מים. מלכת החרבות היא אויר שבמים. מלכת המטות היא האש שבמים. מלכת המטבעות היא האדמה שבמים.

אורי רז

New member
להפך

מלכת הגביעים היא המים שבמים מלכת החרבות היא המים שבאויר מלכת המטבעות היא המים שבאדמה מלכת המטות היא המים שבאש

למעלה