הי אני צריכה עצה...

מחשב זר

New member
הי אני צריכה עצה...

יש לי בבית את האלבומים: wish you were here the dark side of the moon animals the wall ואני יכולה להרשות לעצמי עכשיו לקנות רק עוד אחד, איזה כדאי לי?

סליחה, אין דבר שהוא "חובה"

רק "מומלץ". לרשימת המומלצים הייתי מוסיפה, על השניים הנ"ל, גם את Piper at the Gates of Dawn.

pink floydror

New member
כמוש שנאמר כאן

אני רק מחזק, Meddle Atom Heart mother ו - The Piper At The Gates Of Down אהה וכן, הייתי גם ממליץ על סוסרפול אוף סיקרטס

electricGirl

New member
הקיצר תקני מה שבא לך

לא נראה לי שיעזרו לך הרבה פה.... אבל מה שכן כדאי לך באמת לקנות את MEDDLE. או אומגומה שזה אלבום כפול מצויין אם את אוהבת את התקופה הפסיכודלית שלהם(פסיכית,פסיכודלית איך שתקראי לזה

Miss CB

New member
אם מדברים על אומהגומה,

זה אלבום אולפן רגיל? או הופעה? או סוג של אוסף?

Ben 23

New member
זה דיסק כפול...

דיסק הראשון הוא אלבום אולפן רגיל,ודיסק השני הוא הופעה חיה אומגומה

ליתר דיוק

במקור זה היה "תקליט כפול". באחד היו הופעות חיות של הלהקה (כנראה בנסיון למנוע הפצתם של בוטלגים). בשני היו הקלטות אולפן, כאשר לכל אחד מחברי הלהקה ניתן חצי צד לעשות בו ככל העולה על רוחו. כל אחד מהם כתב והקליט בנפרד. תקליט ההופעה הוא מצוין; תקליט האולפן הוא נפילה, ברובו - בגלל העדר שיתוף הפעולה ביניהם.

Miss CB

New member
אההה...

טוב לפעמים עובד להקליט לחוד (ע"ע האלבום הלבן) ולפעמים לא

Miss CB

New member
טוב פה זה כבר "על טעם ועל ריח"

הוא אומנם לא מעולה כמו אלבומים שלהם שנעשו בשיתוף ובחברווווות, אבל לדעתי התקליט הלבן - עם כל הריחוק, העבודה בנפרד והכמעט-שנאה שהלכה שם - הוא תקליט מאוד מעניין, בו ניתן לכל אחד מהם להתפתח ולהדגים את הסגנון שלו, ועובדה שיש שם כמה דברים מאוד שונים. יש גם כמה שירים מעולים (ורבולושן 9 נוראי אחד). הוא פשוט לא מאורגן, זה הכל.

האלבום של הביטלס משנת 1968

ששמו הרשמי הוא The Beatles. העטיפה היא לבנה ולא מופיעים עליה שום פרטים, ולכן נקרא "האלבום הלבן". זה נחשב לגימיק מסחרי באותם ימים.

למעלה