הי אני רוצה קצת לשתף בקשיים שלי... תקראו ...

הי אני רוצה קצת לשתף בקשיים שלי... תקראו ...

הי לכולם, בחרתי בפורום הזה, לא כדי לדכא אתכם, אלא בגלל שאתם כנראה בני גילי בערך.

והפורום הזה בדיוק קשור לבעיות שלי. תקפו אותי כמה בעיות בחיים.
אני דתי, ולצערי הרב אני הומו. ואני בשלב כבר אחרי שניסיתי את החיים בתור הומו... לא כיף, לא ממלא את הנפש,
לא מרגיש לי טוב. כל ההומואים שהיו שומעים את זה היו מתעצבנים שאני אומר את זה. היו אומרים שזה נובע מלחץ חברתי וכו'.
וזה די נכון.
החברה הדתית לא מקבלת את זה. הבעיה העיקרית היתה אצלי בפנים, נוצרו אצלי סתירות קשות, בין קיום תורה, לימוד תורה, ואהבה.
זה פשוט קשה, נסיונות חיים שאני לא מאחל לאף אחד. זה מדכא בטירוף.

בעבר ניסיתי איזה טיפול המרה, אבל זה לא היה בדיוק המרה. ולא בדיוק, טיפול מספיק רציני. כי לא היה לי כסף. לא יכולתי לבוא כל שבוע לטיפול.
400 שקל לשעה / 45 דק', זה די מחורר את הארנק.
הוצאתי 4000 שקל על 10 פגישות. ולאיפה זה הביא אותי, לייאוש. בהמשך נשבר לי והלכתי ונדדתי בין ארגוני ההומואים למיניהם. וגם התנסיתי (מחוץ למסגרת הארגונים
האלה) בעבירות, הייתי גם במועדון כמה פעמים... התלבטתי אם להוריד את הכיפה, בסוף השארתי, הייתי בקשר יותר מחצי שנה עם בחור דתי, ונפגעתי ממנו הרבה...
התרחקתי מהישיבה שלמדתי בה, הפסקתי ללמוד תורה, פשוט הייתי מנותק. לא יכולתי לחיות עם הסתירה הזאת, של הומוסקסואליות ודת.
אני אומר את האמת - יש פה סתירה, ואני לא חי טוב בסתירות. אני לא מתעלם מהחטאים שלי ומתרץ למה כן מותר.

וביום כיפור האחרון, היו לי מלא רגשות אשמה, ובכיתי הרבה, כי מה לעשות, אני יהודי מאוד מאמין, ובקשתי מהקב"ה שיעזור לי, שיראה לי את הדרך וכו',
זמן קצר אחרי זה, נפרדתי מהחבר שהיה לי. לקחתי את זה כסימן מהקב"ה שהגיע הזמן לחזור לצד הטהור. חזרתי ללמוד תורה, להניח תפילין, להתפלל, ביקרתי בישיבה,
ועכשיו אני מחפש מטפל שיעזור לי, כן - טיפול המרה ! למרות כל מה שאומרים ברפואה ובתקשורת, יש 50% מדווחים על שינוי ברמה כזאת או אחרת.

אבל זה כ"כ קשה, כ"כ מפחיד, פשוט הרגשה נוראית יום-יום... בחיי אני לא מאחל לכם.
בבקשה תחזקו אותי, אני צריך את זה. נורא קל לחזור לבוץ...

יפיופה62

New member
קודם כל יש באמת סתירה בין

הומואים לדת זה פשוט לא מסתדר
תמשיך להתפלל תמשיך לבקש זה בסוף ישתלם ותענה לתפילותיך מקווה שכל משאלותיך יתמלאו

N יxוe כלל

New member
קודם כל קבל

לה'ו

קצת קשה לי להגיד שאני מבינה אותך..כי לא התנסיתי בנסיונות שלך..

והאמתי שאני עדין לא מבינה את הסתירה הזו..אני לא יודעת אם הומוסקסואליות נובעת מלידה כי אם כן איך ה' בורא משהו שהוא אסר?!

בכל מקרה מה שאני כן יכולה להגיד לך..
שהכול לטובה .נכון מאוד קשה לראות את זה במיוחד בשעת משבר או ככעס..אבל באמת הכול לטובה והכול נעשה בהשגחה פרטית בשבילך!

וכל ירידה היא לצורך עליה..ונכון קשה מאוד לעלות חזרה ולא לפול חזרה לבוץ כי זה יותר קל..
אבל אל תשכח שה' לא מעמיד אדם בנסיונות שהוא לא יכול לעמוד בהם..ולכל אדם יש את הנסיונות שלו והחבילה והקשיים שלו..

אבל תסתכל על הצד החיובי שבכך..הגעת למסקנה שזה לא מתאים לך ואתה רוצה לשנות את זה..ואתה יודע שלא הלכת בדרך הנכונה ו90% מהפתרון לבעיה זה להודות בבעיה...

מה שאני יכולה להמליץ לך עליו זה הרבה תפילות! לא דווקא תפילה מהסידור והנוסח המוכר...אלא תפילה מהלב..תנסה להתבודד ולהתפלל ולהגיד לו הכול כל מה שמפריע לך ומציק לך וגם שקשה לך..זה בסדר..ואפילו גם לבכות זה בסדר ..זה מאוד משחרר
אני אישית תמיד כותבת שקשה לי...
וזה עוזר...:)

וכעת אנחנו בפתחו של חג חנוכה..אז תנצל את זה לבקש נס פרטי בשבילך :)

לגבי עניין המטפל..אין לי מושג בעניין תנסה אולי לשאול בפורום השכן? דתיים הומאים.(או שלא שואלים דברים כאלו שם?!)

בכל אופן מאחלת לך המון הצלחה וכל טוב

נועה :)

רוצה לדבר!

מבין אותך,בן כמה אתה?
סתם בשביל רמת העיקרון אתה לא שונה מבהעל תאווה אחר,זו היא תאווה,ולדעתי נסה למצוא לך אשה טובה,עם הרבה שמחת חיים פתוחה וראלית,ואני בטוח שתימצא גם סיפוק וגם בדרך התר.לפעמים כדי להפתר מתאווה צריך תחליף,כמו אדם שאומרים תפסיק סוכר וזה נורא קשה מניסיון אז מחפשים תחליף המותר,ואז זה יהיה הרע במיעוטו או אפילו תחליף שמשתווה.הכן ישנם אין סוף תאוות במיוחד בנוגע לקיום יחסים,ואיך אומרים "מים גנובים ימתקו"אך אפשר לעשותם בהתר אם קצת נהיה יצירתיים.
לא אכחד לומר שאכן לפעמים אין תחליף,אבל במציאות שלך ודאי יש.
אם תרצה אני פתוח במסרים,אשמח לתמוך בך ולעזור לפחות במקצתאז בשמחה בהצלחה

למעלה