הי אנשים אני חדשה פה... רוצים תמונה של קטי אבל זה תמונה מזעזת שלחו לי תגובה!!!
A alina26 New member 19/2/07 #1 הי אנשים אני חדשה פה... רוצים תמונה של קטי אבל זה תמונה מזעזת שלחו לי תגובה!!!
W white angels New member 19/2/07 #2 ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני פנינית אכן,תמונה לא כ"כ יפה של השחקנית אבל אם אני לא טועה זה מתוך סדרה שהיא שיחקה בה לפני קטי המכוערת,היא גם הייתה יותר צעירה,עכשיו היא נראית יותר טוב..
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif אני פנינית אכן,תמונה לא כ"כ יפה של השחקנית אבל אם אני לא טועה זה מתוך סדרה שהיא שיחקה בה לפני קטי המכוערת,היא גם הייתה יותר צעירה,עכשיו היא נראית יותר טוב..
T the Girl of Love New member 19/2/07 #3 ../images/Emo214.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני הדר, מקווה שתהני פה ואת מוזמנת להעלות תמונות ל"אלבומים" של הפורום
../images/Emo214.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif אני הדר, מקווה שתהני פה ואת מוזמנת להעלות תמונות ל"אלבומים" של הפורום
M m2love New member 20/2/07 #4 ברוכה הבאה מותק../images/Emo9.gif אני מרינה,מקווה שתשארי כאן ותהני כן תעלי לאלבומים, חחח את רוב התמונות שבאלום אני העלתי *הייתי חייבת לציין* חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ברוכה הבאה מותק../images/Emo9.gif אני מרינה,מקווה שתשארי כאן ותהני כן תעלי לאלבומים, חחח את רוב התמונות שבאלום אני העלתי *הייתי חייבת לציין* חחחחחחחחחחחחחחחחחחח