הי אנשים, מה קורה? יש לי כמה שאלות :)

הי אנשים, מה קורה? יש לי כמה שאלות :)

אני ראיתי את כל העונות חוץ מהראשונה והשניה, ואני קצת מבולבל .. התחלתי לראות את העונה הראשונה מפרק 14 והראו את גבריאל עובדת בחנות של מזרונים ואז בתור דיילת איפור, למה היא עבדה בכלל? למה קרן מקלאסקי רעה בעונה הזו? ומה פול יאנג עשה שבגללו מארי אליס התאבדה. אני ממש אשמח לקבל תשובות :)

adii1201

New member
אני תמיד נותנת לכאלה כמוך את אותה התשובה

אין לי שום בעיה (וגם לא לשאר חברי הפורום) לכתוב לך כאן את כל העלילה של עונות 1-2. אני פשוט חושבת שאם ראית את כל שאר העונות (שזה משמעותי) וראית את עונה 1 מפרק 14, בחישוב מהיר שלי יש לך 37 פרקים סה"כ להשלים, כל פרק הוא 42 דקות בערך, כך שאם תעשה חישוב, למעשה תגלה שלא מדובר בפרק זמן ארוך בכלל ותוכל להשלים את כל הפערים וגם להנות על הדרך. כי בסופו של דבר עונה 1 היא ה-עונה והמטרה גם היא לסגור את הפערים, ואני בטוחה שזה הרבה יותר נחמד לסגור פערים כשאתה רואה את הדברים נסגרים לאט לאט מאשר שאני או כל אחד אחר נשב ונספר לך את סיפור הסדרה. חבל, תהנה ממנה. אם תרצה עזרה בלצפות בפרקים, גם את זה אנחנו מציעים אבל בפרטי
אם תחליט בכל זאת שאתה רוצה תשובות, אני אשב לכתוב לך, אין שום בעיה
אני כותבת את כל זה, כי גם אני התחלתי לראות את הסדרה מהאמצע וגם אני מצאתי את עצמי עם שאלות ללא תשובות. אז ישבתי וראיתי מההתחלה. וזה היה שווה.

:)))

קודם תודה רבה על התגובה המהירה, ואת בהחלט צודקת אבל יש בעיה כל העונות שראיתי היו עם תרגום ואני לא מוצא את עונה 1 עם תרגום אז אני אפילו חושב להפסיק את עונה 1 ולכן רק ישבו לי בראש השאלות האלה ששאלתי, אני אשמח שתעני לי עליהן :)

X יו יו S

New member
עונה בקשר לפול <את שאר התשובות אני לא זוכרת)

היא לא התאבדה בגללו היא התאבדה בגלל שכנה שלה סיפרה לה (כתבה לה בפתק)שהיא יודעת מה היא עשתה ושהיא הולכת לספר אתה בטוח שאתה רוצה לדעת מה היא עשתה?

למעלה