הי אנשים... צריך עצה

הי אנשים... צריך עצה

זה די קשה לי להודות בזה אבל
אחרי שהחלטתי להתנתק מכמה חברים ותיקים גיליתי שאני פשוט די בודד... בלי חברים, בלי חברה.

עכשיו חופשת סמסטר ואפילו שבא לי לעשות כמה דברים אין לי ממש עם מי
מצד אחד אני די מסנן הרבה אנשים, מספיק שמישהו היתה לו יציאה לא לעניין לא נפגש איתו יותר, אבל אז אני מוצא את עצמי לבד

למישהו יש רעיון איך להכיר אנשים? אבל לא מהעבודה או משהו כזה(לא יודע לא כזה מתחבר שם)?

תודה וסליחה שבאתי בקטע מבאס פתאום. לא יודע אולי זה מחזור של גברים או משהו

Purple Mushroom

New member
חברים חדשים

האמת? זאת שאלה תדירה כאן בפורום. סוג של f/a/q.
אז בקיצור: בכל מסגרת אפשר לפגוש אנשים חדשים, ולעשות חברים חדשים. במסגרת של עבודה\לימודים\חוגים, מועדונים חברתיים, מועדונים, פאבים, בתי קפה וכו', בכל הזדמנות, גם בתחנת אוטובוס. וגם כאן. בהצלחה :)

togi12

New member
החורף בא

אהבתי את הניק.

אם אתה באזור ירושלים, גם אני באזור ירושלים, וגם לי אין חברים! היפ היפ הוריי!!! חחחח

סתם, לי יש חברה אחת טובה וידיד אחד ככה ככה שבעיקר מדברים בפייסבוק, כל השאר אנשים וירטואלים ורוב האינטראקציות החברתיות ביום יום שלי הן דרך אתר שנקרא CouchSurfing אם אתה מכיר. אחלה רעיון.

בשנה הבאה אני מקוה להכיר עוד אנשים במסגרות שונות שאני אלך אליהן- חוג אופניים/ציור, פסיכומטרי, וכו'.
מציעה לך למצוא לך קבוצת עניין של מה שאתה אוהב ולהצטרף- למשל קבוצת משחקי לוח, שירה, חובבי דארת' ויידר או כל מה שעולה על דעתך.. חח :)

בהצלחה !!

היפ היפ הוריי!

LMAO שזה ביטוי חדש שלמדתי אתמול

טוב לדעת שזה קורה לעוד אנשים. כלומר, לא שזה טוב, נו הבנתם, צרת רבים וכאלה (תגיד עוד פעם אחת נחמת טפשים...
)

כל הכבוד לך שאת עושה את כל הדברים האלה. הבעיה אצלי שאחרי שאני חוזר מהעבודה/לימודים כל מה שאני רוצה זה פיצה ופרק של דקסטר.

togi12

New member
אבל אמרת

שאתה בחופשה עכשיו, לא?
אתה עובד? או שאתה לגמרי בחופשה?

einat162

New member
ומה רע בזה? (לגבי השורה האחרונה)

צריך דעת להשען אחורה ולהנות מה"לבד" בחיים.

togi12

New member
את האמת...

שאני לא בדיוק בדיוק ירושלמית... :p אני גרה ליד.
שכונתיים? למיטב ידיעתי רוב הפאבים מתרכזים באזור מרכז העיר. לא נראה לי שבשכונות, למשל קריית יובל, מלחה, ארנונה וכו' יהיו פאבים.
אבל שוב אני לא בדיוק מוסמכת לענות על השאלה... :)

Purple Mushroom

New member
לא חייבים פאבים, אפשר גם מסעדות

אני גרתי בבקעה עד בערך סוף 2002, ויש כמה מסעדות טובות באיזור. הולכים עם החבר'ה, (אופס). אבל עזבתי מזמן. מקווה שעוד קיימים מקומות בשכונות בירושלים. (אולי חבר שלי אלדד יעזור לי בזה פעם, ההורים שלו גרים בגילה):)

Purple Mushroom

New member
זה לא חובבי דארת' ווידר

זה מעריצי star wars, ויש על זה תרבות שלמה. זה כמו כת כזאת
.
אבל יכול להיות שאני לא מבין. בקיצור, מלחמת הכוכבים, זה לא רק דארת' ווידר. :)

למעלה