הי אנשים, תתעוררו! |מזלטוב|

mikokikyo

New member
הי אנשים, תתעוררו! |מזלטוב|

היום יש יום הולדת לניצן שלנו, הלוא היא "אלונית2006" ~ ! אז דבר ראשון, מזל טוב ^O^ המוןהמון בישים, יאוי ובישים. אה כן, ובישים. ^^~ תמשיכי להיות כה חביבה ו... מסבירת פניםXP ותמשיכי להיות כה מגניבה ותורמת ^O^ אני גרועה בברכות, אז הנה לך עושר, אושר, חביבות ויושר XP (כי גם ככה יש לך כושר, אז אני כבר סומכת עליך לשמור על זהXP) אז כזה, מזל טוב ^O^ 333333333333333333>!~

NoAmItA ChAn

New member
ניצנננננננננננ 333333> ../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב לך 3333333333333333> עד 250 שנים (או עד מתי שתרצי), בישית נסגדת שכמותך 3333333> תמשיכי להיות כזו ילדה מוכשרת: בכתיבה, בקראטה, בלהיות נחמדה לאנשים - ובמה לא? DDD: שתקבלי המון מתנות ותחגגי את היום הולדת שלך בצורה הכי כיפית ומגניבה שיש ^__^. המון בישים, יאוי, שונן איי ושונן רגיל ושאר הדברים שאת רוצה DDD: המון בריאות, אושר, יושר, כושר ועושר. תצליחי איפה שתרצי ותשיגי את מטרותייך בשקט ובנעימות D: תמשיכי להביא גאווה לפורום עם הזכיות שלך בקראטה! (וגם אם לא תזכי עדיין נהיה גאים בך! D:). תזכרי שתמיד נאהב אותך לא משנה מה, ושתכירי חברים חדשים ואהבות חדשות ותהיי מאושרת בחיים, באיזו דרך שתבחרי DD: אני מקווה להמשיך ולהיפגש איתך, עם הילדה המצחיקה, הכיפית והחמודה שאני אוהבת (יענו את) ושיהיה לך (ולנו) בהצלחה בקאסט!!1 אוהבת תמיד
נעם.

Mana Sama

New member
הנה,קמתי XD

מפתיע,אבל דווקא הפעם הלכתי לישון ב-11 וחצי בלילה ולא באיזה 5 לפנות בוקר.. למה כל כך מוקדם? ובכן,זה לא,כי בלילה הקודם לא ישנתי בכלל @.@ ואז הייתי במשטרה..קיצר סיפור לא נחמד שמי שרוצה פירוט יקבל במסר ^^- אז ניצנעעעעעעעעעע 33333333333333> מזלטוב בישית מושית כפרעלייך ^___^ המון המון בישים ויאוי ושונן איי ובליץ' וקראטה~! [קראטיי XD] אה כן והרקולס חעחע [נו..היה נחמד לראות את זה איתך 3>] תמשיכי להיות ילדה כזו מדהימה ותחייכי הרבה~! אוהבת אותך המון המון 333333333333333333333> קסואי ^^

Mana Sama

New member
למה אני האימוטו בכל הסיפור?

הרי אימוטו זו אחות קטנה '.'

shaoran li

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 1240 ומה שתירצי תמשיכי ליהיות טובה בקארטה וכול מה שתעשי המון בישי יאוי שונן איי ושאר הירקות המון בריאות אושר יושר וכושר

florit11

New member
מזל טוב ניצע!! ../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif

עד 1240, אושר ועושר, בריאות וכושר. שתמשיכי להיות נפלאה כמו שאת, יפה מוכשרת ונהדרת, ובקיצור, ילדה לתפארת. שכל חלומותייך יתגשמו, וכל שאיפותייך יתממשו. וכמובן, איך אפשר לשכוח: המון בישים, שונן איי,שוג'ו איי, יואי, יורי, ובישים! ^^ בהרבה הרבה מזל (וטוב!), אוהפת'ך הרבה, D= פלורית.

מית צאן

New member
~באיחור~../images/Emo119.gif

ניצן~~!!%$^%&@$*&$ מזלטוב כפרע33> את לא מבינה איך אני שמחה שיש לי חברה כמוך: חייכנית, מתוקה, מתחשבת, נחמדה, נדיבה, יצירתית, אוהבת... המוןהמון אושר עושר בריאות כושר ויושר~! המון בישים ויאוי ושונן וכלכל מה שאת אוהבת! אני ממש גרועה בברכות, אבל רק שתדעי שאני אוהבתותך, מאודמאודמאוד33333> קחי פאי/קורו נחמד*.*

מזל טוב ניצ 3= ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

עד 120 וכל השיט XD נו כבר בירכתי אותך אז תדמייני את זה P:

למעלה