הי אנשים

netpetra

New member
הי אנשים

הי אנשים. קוראים לי נטע ואני בת 15 ורוכבת ווסטרן 4 שנים ליד ירושלים. אני ישמח מאוד לדבר פה עם אנשים ולפגוש עו כאלה שיש להם סוסים בנשמה כמוני

mkuzi

New member
שלום!!!!!

היי קוראים לי עידו בלינקוב אני בן 14 ואני רוכב ווסטרן 4 וחצי שנים ליד העיר טבריה. אשמח להתכתב איתך דרך הפורום (בנושאי הפורום-רכיבה וסוסים...) ודרך מערכת המסרים (על כל דבר שתרצי לדבר עליו...).

netpetra

New member
היי

יש לי שאלה, מה אתה עושה בווסטרן?, ואיפה בדיוק החווה שלך?

mkuzi

New member
אאמממממ.....

1) עכשיו אני רוכב סתם לבד במגרש כי עשיתי הפסקה של חודש וקצת-היה לי ניתוח וטסתי לחו"ל אז אני רק משחזר את חווית הרכיבה... אם את רוכבת מספיק זמן את יודעת בדיוק על מה אני מדבר...... לפני ההפסקה רכבתי פלג'ר וטרייל קלס. גם השתתפתי בתחרוריות. 2) החוה שבה אני רוכב נקראת "החוה של דנה" והיא נמצאת בישוב "כפר חיטים" אשמח אם תעני בעצמך על השאלות שנתת לי. כמובן רק אם את רוצה.

netpetra

New member
סבבה

אני רוכבת בצור הדסה בחווה שנקראת חוות הרי יהודה, ואני מדי פעם מתחרה. אני רוכבת רק רינינג

mkuzi

New member
וואוו את טובה...

את רוכבת בערך אותו זמן כמוני ואת כבר ברינינג?? טוב בשביל רינינג צריך סוס טוב ורוכב שיודע איך לא להפריע לו.... אז בטח יש בחוה שלך הרבה סוסים יקרים!!!

אסף 1989

New member
עידו מצאתי

מצאתי לך איםה יש הוכחה לכך שהאפלוסות הם צעצעים שהתפתחו והקווטר. רשום שם שהאינדיאנים הרביעו סוסי בר עם סוסים ספרדיים שהובאו לאמריקה (אותם סוסים שבהם השתמשו ליצירת גזע הקווטר) ואחר כך האמריקאים שניצחו את האינדיאנים הרביעו האפלוסות עם הקווטרים שלהם כך שהוא 3/4 קווטר לפי התאוריה של ההיסטריונים. המקור: http://www.geocities.com/appaloosa_il/history.html מומלץ בחום לקרוא, מאוד מעניין...

mkuzi

New member
תודה רבה!!!!!!!

הייתי בתל אביב (אני גר ליד טבריה) ולכן לא יכולתי לענות לך קודם. המאמר הזה באנגלית או בעברית? (יש לי קושי לקרוא אנגלית....
) אז בכל זאת לקווטרים יש תתי-גזעים... אני מניח שלכל גזע יש "עירבובים" מלפני מאות שנים... תודה רבה!!!!! יש משהו שאתה מטיל בו ספק כלומר איזושהי תאוריה ששמעתה אבל אתה לא מאמין בה? אולי אני אנסה כוחי בחיפוש מאמרים או אתרים על סוסים באינטרנט...

אסף 1989

New member
קודם כל

כן, זה בעברית וזה מאוד מעניין, כדאי לקרוא. ודבר שני לא, אין לי ספקות לגביי תאוריות ששמעתי אבל תודה בכל אופן.

netpetra

New member
ברור נטע יש רק אחת

אם את רוכבת בקיבוץ ליד אילת אז כן

netpetra

New member
היי

גם מענין אותי לדעת מה את עושה בווסטרן? יש פה בפורום מישהו שרוכב רינינג?

אני עושה טרייל- מעבר מכשולי קרקע!

ואני עושה הורס מן שיפ שזה השטלתות על הסוס במסלול מסויים. ושאויל שאני אגדל יותר אז יתנו לי ללמוד רינינג. כיאלו רק אם אני ארצה. ואני דיי רוצה. אני אל רוצה להתקע כל החיים שלי להתקע בטרייל...

netpetra

New member
היי

הי אני ישמח להתכתב איתך ולדבר איתך אפילו שאני לא מבינה מי יודע מה באינגליש

למעלה