הי, אפשר להצטרף?

Rakefetsagman

New member
הי, אפשר להצטרף?

רוני הזמינה אותי
.אז החלטתי להתייצב. אני אמא לפעוט בן אטוטו 3, בהריון שבוע 35, גרה באמסטרדם. מקווה ללדת בבית אבל התינוקת נמצאת בפוזיציה הפוכה (טוסיק למטה) ניראה לי שזה יסתדר בסוף כי קודם היא שכבה לרוחב ובעיקבות דיקור היא הסתובבה - אז עוד דיקור ואני מקווה שהיא תימצא את ה'יציאה'

mamadan

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!

אצלי היא הייתה גם בעכוז בשבוע 35, אבל אתמול נבדקתי (שבוע 38)- והראש למטה.. אין לי מושג מתי היא התהפכה.. לידה קלה וקסומה

סטיוויה

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo20.gif

בדיוק אתמול ראיתי הדרכת יוגה לנשים בהריון ע'י מירה ארצי-פדן(מדריכה,דולה ואושיה חשובה מאד בתחום יוגה לנשים).היא נתנה תרגיל להיפוך עובר במצג עכוז. תרגיל פשוט וקל.לבצע פעמיים ביום עד שיש היפוך. את יושבת ישיבה על הישבן ברגליים ישרות קדימה.ידיים לצידי הגוף.כפות ידיים על הרצפה. בתנוחה זו את מתקדמת קדימה.הרגליים פשוטות קדימה,לא מפושקות מידי. מקסימום ברוחב האגן.למעשה,בהתקדמות את "נוחתת" על הישבן.כמובן,אין צורך להפעיל כוח/עצמה בתנועות.יש כאן שימוש אופטימלי באגן מול כוח הכבדה. אם את רוצה עוד תנוחות-רק תגידי.

Rakefetsagman

New member
תודה../images/Emo140.gif, אני רצה לנסות.

ואשמח לשמוע על שאר התנוחות תודה,

סטיוויה

New member
עוד רעיונות שעובדים

-לשיר.ולהמהם.הרבה. -עמידת נר ליד קיר.לשכב על מזרן ליד קיר ולהשעין עליו את הגליים ישרות. להניח מתחת לאגן כריות.הרעיון הוא ליצור שיפוע שבו האגן נמצא מעל בית החזה/פלג גוף עליון. -ולכן תנוחה נוספת יעילה היא לעמוד עמידת שש ואז ממנה לרכון עם פלג הגוף כלפי מטה(להשען על אמות הידיים בתמיכת כריות)ולהבליט את הישבן/אגן לפי מעלה. את שתי התנוחות כדאי לבצע פעמיים ביום למשך 10 דקות כל פעם. לא כדאי להגזים ולנסות לבצע את כל התנוחות האילו.אפשר לשלב ביניהן.

אהלן ../images/Emo24.gif

טוב שבאת לפורום שלנו - יש לו סגולה כפורום הופך עוברים עכוזיים
מדי שבוע מתהפך פה עוד עובר עכוזי למצג ראש... לא צוחקת! תעשי חיפוש קליל אחורה ותראי
ושווה גם לעשות חיפוש בפורום על מצג עכוז - יש המון המלצות מה לעשות כדי להפוך את הסוררת (גם תמר היתה עכוזית, כמו אחיותיה הגדולות, אבל היא התהפכה בסוף לבד ואילו אותן נאלצנו להפוך בהיפוך חיצוני כי שומדבר לא עזר... אם תגיעו לשם ותזדקקי לעיצות רק תגידי
)

Rakefetsagman

New member
הי רוני,

תודה על ההצעה לבדוק את הפורום, ניראה ממש נחמד פה ובדיוק בשבילי
במיוחד הסגולה לגבי מצג עכוז (אייקון של מחזיקה אצבעות).

הילהל

New member
../images/Emo50.gifהגעת למקום הנכון

בעוברים כאן מתהפכים בקצב!

debby12

New member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

כיף לראותך בפורומנו. הרגע כתבתי תשובה שמפלצת ההודעת של תפוז אכלה
. אני מצרפת קישור להודעה ישנה שלי שמתארת את סדנת ההיפוך באמצעות קול. היתרון שלה שהיא לא מסוכנת ובכל מקרה היא משפרת את המורל והקשר הזוגי
. שמעתי גם על שיטה דומה רק עם פנס שמאירים איתו מלמטה (עם סוללות חדשות....). ספרי קצת על עצמך. האם גם את הבכור ילדת בבית בהולנד? האם היה לך קשה להתרגל לרעיון של לידת בית שהיא הסטנדרט בהולנד? האם את יודעת מראש עם איזו מיילדת תלדי? ושוב - ברוכה הבאה.

שולחת עידוד

בשבוע 37 עדיין היה המלאך שלי במצג עכוז ושלשום שבוע 38 התהפך לראש,אז מחזיקה אצבעות!!!!

Rakefetsagman

New member
תודה, רעיון ממש נחמד,

ותודה על קבלת הפנים -- ממש כייף אצלכם. ואיזה שפע של מידע ממש מה שחיפשתי. את הבכור ילדתי פה אבל מכיוון שהגעתי לפה בחודש שביעי (גרנו לפני כן בלונדון) די בהפתעה, לא העזתי ללדת בבית. בתום 20 שעות של צירים בבית הגעתי לב"ח ע"מ לקבל אפידורל אבל מיד כשפיקעו לי את מי השפיר הפתיחה היתה גדולה מידי לקבל משכחי כאבים. היתה לידה 'מעניינת'
. אני זוכרת שבאיזשהו שלב ראיתי פתאום את הרופא עף לצד השני של החדר וחשבתי לעצמי - 'לא ניראה לי שזה רוטינה' -- בדיעבד הסתבר לי ש'הואקום' השתחרר בקיצור אחרי 29 שעות עם חיתוך וזרוז וואקום ואיומים בניתוח ( מצד הרופא לא מצידי
) החלטתי שפעם הבאה אני יולדת בבית. לא שהיה רע -- אבל היה ניראה לי שיכול להיות יותר טוב
. אני לא בטוחה בדיוק מי תהיה המיילדת אבל אני מטופלת באותה קליניקה של הלידה הראשונה -- אז אני מכירה את כל ארבעת המילדות שעובדות שם -- ואני מרגישה שאני בידיים טובות. מי שכן בטוח שתהיה בלידה שלי -- זה הקראמזורך -- שזה מישהי שמטפלת ביולדת בבית שבוע אחרי הלידה. כמו דולה של אחרי לידה.

אם פי 3

New member
ברוכה הבאה!

מאחלת לך היפוך למצג ראש - ומציעה לך לשקול לידת עכוז נרתיקית במקרה שלא. עוד שיטה להיפוך, היא לשכב על הצד (עדיף שמאל) עם כרית בין הרגליים, דוחפת את הבטן מלמטה עד רמת אי הנוחות, ולשהות כך (הכי טוב - לישון ככה לילה). נשמח לשמוע עוד על נהלי הלידה בהולנד (הבנתי שזה שונה מאד מאיזור לאיזור). שתהיה לידה טובה!

Rakefetsagman

New member
תודה על הטיפ ינוסה עוד הלילה

ניראה לי שלא תהיה אופציה אחרת מאשר לידה טבעית, פה בהולנד. אבל לצערי כנראה שלא תיתכן לידה ביתית. קצת חבל לי על זה -- אבל יש פה לפי שמועות ב"יח שמתמחה בלידות עכוז. מה שאהבתי פה זה הליווי שלאחר הלידה -- יש ליווי של מעין דולה -- במשך בערך שבוע אחרי הלידה ל5-8 שעות וזה מומן ע"י הביטוח ומקל מאוד את ההתארגנות בבית, ומקצר שהיה בב"יח למינימום (לי הציעו לעזוב שעתיים אחרי הלידה)
.

Manty

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo140.gif

טוב לראות אותך גם פה. אני די פאסיבית בשאר הפורומים שאת כותבת בהם (בעצם גם פה
), אך נהנת לקרוא אותך
שולחת לך ויבראציות התהפכות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rakefetsagman

New member
האמת שזה מאוד הדדי ../images/Emo9.gif

גם אני מאוד נהנית לקרוא אותך. יש אפילו פורום אחד שמאז שעזבת אני כמעט לא נכנסת אליו -- אין כ"כ בשביל מה
. ותודה, אני מאוד מקווה שנצליח בהתהפכות כי גיליתי אתמול שגם פה לא עושים לידת עכוז בבית אלא רק בב"ח.

למעלה