הי! אפשר לקבל הסבר על השימוש

• פותח הנושא bimba
  • פורסם בתאריך

bimba

New member
הי! אפשר לקבל הסבר על השימוש

במברשות של ורד? תודה ויום טוב

veredgf

New member
בטח!

אבל שאלת השאלות- את צריכה בשביל המברשות שלי מינימום פוטושופ גירסא 6 - אז קודם כל האם יש? אם כן אז נעבור להמשך ההסברים
ורד

bimba

New member
../images/Emo127.gif יש לי פוטושופ 6.......

נ.ב - ורד, את עשית את המברשות? ותודה מראש....

veredgf

New member
התקנת מברשות

טוב, כדי להתקין את המברשות יש לפתוח את קבצי הזיפ עם תוכנת winzip לתוך התיקיה הבאה במחשב: C:\Program Files\Adobe\Photoshop 6.0\Presets\Brushes שזו בעצם התיקיה של המברשות. עכשיו יש לפתוח פוטושופ - אם ההתקנה בוצעה נכון, אז יש לפתוח את תפריט המברשות וללחוץ באמצעות העכבר על החץ הקטן שנמצא בחלק העליון הימני של תפריט המברשות (בתפריט באנגלית לפחות זה שם). ואז יש לבחור את האופציה load brushes ומתוך התיקיה הפתוחה, יש לבחור את הסט החדש שהוספת. הנה תמונה שמסבירה קצת יותר. דרך יותר קצרה - לאחר שהוספת את המברשת לתיקיה הנ"ל אם לוחצים על אותו חץ קטן שציינתי למעלה, המברשת צריכה להצטרף לרשימה שמופיעה באותו תפריט... אני מקווה שזה ברור. וכן, יש לי באתר שלי את המברשות שאני הכנתי
ורד

bimba

New member
נראה לי שהצלחתי --> אני מקבלת מן

סט של הרבה מברשות? ולמה אצלך התמונה כל מברשת קיבלה תמונה ואצלי הן פשוט ריבועים ריקים? (אין ציור של איך נראית המברשת) בכל מקרה, אני עושה עכשיו נסיונות איתן וזה נראה מ-ה-מ-ם!!! תודה רבה!!!!

איה@

New member
רותם ../images/Emo26.gif

נדלקת אהה
אני ממש מבינה אותך, המברשות של ורד מדהימות! כשאת מורידה את הקובץ את מקבלת סט של כמה מברשות. באתר של ורד התמונה היא לא המברשת עצמה אלא דוגמא שהכינה מכמה מברשות של הסט. אני יכולה לתת לך טיפ חשוב, אחרי שהתקנת את המברשת בפוטושופ תחזרי שוב לסיפריה דרך load brushes ובמקש ימני על המברשת תשני לה את השם. כך יהיה לך קל להתמצא בהמשך. למרות שזה
אם יהיו לך שאלות - אנחנו כאן
איה.

bimba

New member
אויש - זאת פשוט הנאה צרופה....

דרך אגב - אני לא רותם - יכול להיות שהיא binba? (אני עם m) חלק מהמברשות כן מגיעות לי עם תמונה, אבל לאלה שלא אני באמת משנה את השם. טוב, אני חוזרת לפוטושופ - זה כזה כיף...

binba

New member
../images/Emo124.gif היי! רותם זאת אני! ../images/Emo8.gif

אוי...זה היה צפוי הטעות הזאת, מהרגע שראיתי שיש חברה בתפוז עם כינוי bimba חיכיתי שמישהו יתבלבל בינינו. אז להבא - אני עם n, והיא עם m (ולמי שמתעניין - טעות נפוצה היא לכתוב את שמה של המכונית הצהובה החביבה עם מ´ - בימבה, אבל קוראים לה בינבה). יחי ההבדל הקטן
דרך אגב, אם כבר טרחתי לכתוב כאן הודעה, אז אני מודיעה והפעם רשמית על סגירת הבלוג שלי ("קופת שרצים"), וסיבותיי עמי. להתראות, רותם.

veredgf

New member
ארר... בימבה

אם יש לך פוטושופ לא מקורי, יתכן ויש לך באג והוא גורם לתופעה שאת לא רואה את המברשות... או שאת צריכה לשנות את האופי של תצוגת המברשות (מאותו תפריט יש לבחור thumbnail - יש קטן ויש גדול). יתכן ולא היה מזיק לגשת לאתר של adobe ולהוריד משם את השדרוג לגרסא 6.01 שהיא חינמית. ורד

איה@

New member
אכן טעיתי ../images/Emo9.gif

רותם היא עם N ואת עם M אז אנחנו מכירות? - או שאת חדשה כאן??
איה.

bimba

New member
משהו כזה- אני מן מבקרת פסיבית פה -

אין לי עדיין בלוג, אז אני קוראת בבלוגים של כולם... זה פשוט פורום מאוד נחמד וחמים!

למעלה