הי ארינוש! מה שלומך?

mikloi

New member
הי ארינוש! מה שלומך?

מסתבר שגם השותף שלי פותח בקלפים. אבל זה קלפים שונים כאלו, משהו עם זן. מה שהדהים אותי, זה כמה מסודרת יצא הפריסה, ה´כאילו´ מקרית שלי. א. למרות שכמות הקלפים לא היתה ידועה לו, ( כי היתה מן הסתם מקרית), הוא סידר טורים של 6, והיו בדיוק 3 כאלה, וקלף סוגר שהתמקם ממש באמצע. הקטע שם, הוא חלוקה ליסודות אויר מים אדמה ואש, והיסוד החמישי שהוא קיום. אני תאומים, ובאמת חצי מהקלפים היו אויר, והמון קלפים היו דואליים. בראשם פיצול אישיות. גם שם יצאה הנסיעה שלי ומיד לאחריה קלף הסערה, מה שמאשש את החשש שלא יהיה לי קל. גם האלכסונים היו מאותה משפחה, ושלושת קלפי הקיום שיצאו לי יצרו משולש שווה צלעות. והכל כאילו מקרי!!! גם אצלו יצא לי הצלחה-וישר אחרי זה צער. יצא לי חברותיות וקצת אחרי זה בידוד. אה, וגם יותר מדי מחשבות ותכנונים- כמו שאת אמרת! הדבר היחיד שמוזר לי, זה שיצא לי קלף שליטה. אני ממש לא מרגישה שליטה על כלום, אבל נקווה.... טוב, סתם רציתי לשתף אותך בזה. זה לא איזה שאלה, או משהו, לשם שינוי...

ארינה

New member
אושו זן

הקלפים שעליהם את מדברת נקראים אושו זן והם שונים מקלפי הטארוט הרגילים. אני אישית לא הסתדרתי עם האושו כי לא התחברתי אליהם. בכל אופן אני שמחה שאת מרוצה כי זה הכי חשוב וכמובן המון הצלחה. אוהבת ארינה

עד כמה שידוע לי, קלפי הזן של אושו ../images/Emo39.gif

הם לא קלפיןם שאמורים לחזות עתיד וכאלה, הם יותר קלפים של מודעות עצמית, של שיקוף תהליכי צמיחה שלנו ולכן, לא נראה לי נכון לנסות לחזות איתם עתיד. זו הבנתי האישית, ואני משתמשת בקלפים הללו הרבה יותר מאשר בקלפים ה"רגילים". לדעתי, הם פשוט מדהימים, גם ביופי וגם בחוזק האנרגיות שלהם. בברכת אור ואהבה, גילי פרי

שליטה ?! - מי צריך את זה בכלל ?

באושו זן טארו, הקלף "שליטה" (המקבילה למלך החרבות בטארו קלאסי) אינו מציין מצב חיובי של שליטה אלא להיפך, רומז שהצורך בשליטה עשוי להוביל לקיפאון, למוות פנימי. הקלף מציע הרפיה ולקיחת סיכון. לא נורא אם לא כל התוכניות מתממשות בדיוק באופן בו רצית; צריך לדעת להינות גם מההפתעות.

וואלה אחלא קלף גילה... ../images/Emo39.gif

ולמי שלא מכיר את הקלפים, הנה הפירוש והתיאור של הקלף. "יש זמן ומקום לשליטה, אך אם אנחנו ממנים אותה לאחראית לחיינו, אנחנו נהיים נוקשים לגמרי. הדמות ארוזה בתוך זויות בתורת פירמידה שמקיפות אותה. אור מנצנץ ובוהק בחוזרו מפני השטח המבריקים שלו, אך הוא אינו חודר. זה כאילו הוא חנוט בתוך המבנה שהוא בנה סביב עצמו. אגרופיו קמוצים, המבט שלו חלו, עיוור כמעט. החלק התחתון של גופו מתחת לשולחן הוא חוד סכין, קצה חד שמתחלק ומפריד. העולם שלו מסודר ומושלם, אך הוא אינו חי – הוא אינו יכול להרשות לשום ספונטאניות או פגיעות להיכנס אליו. הדמות של מלך העננים מזכירה לנו לקחת נשימה עמוקה, לשחרר את העניבות שלנו ולקחת את החים בקלות. אם טעויות קורות, זה בסדר. אם הדברים יוצאים מעט משליטה, סביר להניח שזה בדיוק מה שהרופא רשם. יש הרבה הרבה יותר בחיים מאשר רק "לשלוט במצב". אנשים בעלי שליטה עצמית מתוחים תמיד, מכיון שעמוק בפנים עדיין מתחבאת מהומה. אם אתה נטול שליטה, זורם, חי, אז אינך מתוח…… כל מה שקורה קורה….. " אז מה? חכם אושו או מה? אור ואהבה לכולנו, ושבוע מקסים, גילי פרי

למעלה