הי - אשמח לדעת מה דעתכם, בעצם איך להתקדם?

gardenlove

New member
הי - אשמח לדעת מה דעתכם, בעצם איך להתקדם?

אני בת 30 אך עדיין לא התנסתי במערכת יחסים. התחלתי מזה כמה חודשים להסתובב בג'דייט, אומנם עדיין לא יצא לי להתקשר עם מישהו, למרות שפנו אלי לא פעם. הפחד/התקיעות העיקרי שלי להתחלת קשר הוא השיחה הראשונה והייתי מעדיפה ליצור קשר התכתבות קצר דרך האינטרנט (מסנג'ר) אך זה לא כלכך עובד. בכל מקרה, זו לא מטרת השאלה שלי. שמתי לב, בכרטיסים רבים גברים מתארים את בתהזוג שהם מחפשים כ-"יודעת מה שהיא רוצה" ו/או "עברה את שלב המשחקים" תגידו איך אתם מתיחסים לביטויים האלו ? אני הייתי אומרת שאלו ביטויים שאופיניים דווקא לנשים ואולי בגלל זה גברים כותבים אותם כדי למשוך "קונות" א ב ל לי אישית יש בעיה עם זה אני אומנם לא מחפשת "משחקים" אבל מי מאיתנו יודע באמת "מה הוא רוצה". אז מה דעתכם, כיצד להתייחס לזה? (התלבטתי מאוד היכן לשאול את השאלה הזו ולכן אשאל אותה גם בפורום נוסף)

היי../images/Emo9.gif

דעתי בכל מה שקשור להכרויות דרך אתרי אינטרנט היא להגיע עם ראש פתוח אך גם תמיד להיות עם היד על הדופק. אם הכרטיס של אחד הבחורים שם תפסו לך את העין ורק הפרט הזה נראה לך חשוד-משו.. אל תשללי, תני לזה סיכוי, אבל תוך כדי שיחה תדאגי לבדוק אם הוא באמת רציני או שבעצם הוא זה שרוצה את המשחקים. אין לי ניסיון עם אתרי היכרויות, אבל אם כבר פנו אליך, למה לא להתגבר על הפחד הזה? כל ההתחלות קשות אבל אחרי זה תבוא מה שאת הכי משתוקקת לה
את תמיד יכולה להציע לקשקש קודם במסנג'ר, כי ככה את מעדיפה לפני שאת מעבירה את מספר הטלפון שלך, ואני בטוחה שזה יהיה בסדר גם מבחינת הבחור מהצד השני.

ניק מקסים..

כל הכבוד על הצעד הראשון שעשית, בזה שנרשמת לאתר שבו אפשר להכיר בן זוג. אני מבינה ממך שאחד החסמים שלך הוא השיחה הראשונה. איך תרצי שתראה השיחה הזאת במטרה לקדם אותך לזוגיות? מתי כן תעני לאחד הפונים אלייך? בשיחות עם אנשים שנוח לך איתם, מה עובד? נושא שני-(אני משקפת לך מדברייך בלי שיפוטיות). את מביעה קצת חוסר אמון בדברי הגברים. לשם מה את חושבת שהם נרשמו לאתר? אני מבינה ממך שאת חוששת להתחייב- "אני אומנם לא מחפשת "משחקים" אבל מי מאיתנו יודע באמת "מה הוא רוצה". במילים אחרות את אומרת אני לא משחקת, אבל אם לא תמצא חן בעיני אל תבוא בטענה לחוסר רצינות. אז מה באמת את רוצה? איפה את רואה את עצמך בעוד חמש שנים? איזה צעד אמיץ נדרש ממך בכדי להתקדם למטרתך?

gardenlove

New member
OK....

שאלת אותי הרבה שאלות ואני צריכה לעשות קצת חושבים...... ולגבי הניק... עלה לי הרעיון לאחר דייט שהיה לי, עם גנן שמצא מאוד חן באוזניי בשיחה הטלפונית והתנהג אחרת לגמרי בדייט עצמו.

ok!

טוב מאוד. תעשי חושבים (זאת המטרה של השאלות
) אחרי שתגיעי לתשובות ולמסקנות אפשר להמשיך. אז היה דייט? בכל זאת הרווחת ניק יפה בעקבות הדייט. מתוך סקרנות, מה היה בבחור שמצא חן בעיניך?

gardenlove

New member
חושבים

בטלפון הוא נשמע מאוד נחמד ועם נתוני פתיחה (אזור המגורים,העיסוק, ההתלהבות בקול ) שנראו לי טובים, אבל, בפגישה עצמה הוא די שתק ולא כלכך שיתף פעולה, כל ההתלהבות מהטלפון נמוגה, הוא בעצם העביר אלי את רשות הדיבור לחלוטין, ואני מטבעי אדם ממש לא דברן ובעיקר לא עם בן אדם שאני בקושי מכירה. (ייתכן מאוד שלא מצאתי חן בעיניו ולכן הוא נסוג). האמת שהפגישה הזו עוררה אותי להתחיל ולבדוק קצת יותר לעומק, מה קורה איתי ומה אני רוצה

../images/Emo45.gif

הפגישה קצת איכזבה אותך לאחר הפתיחה המבטיחה בטל'. מה את לומדת מהמקרה עלייך? על פגישות ראשונות? ותרשי לי להרגיע אותך- בפגישות ראשונות המבוכה, הביישנות הטבעית באות לידי ביטוי בהתנהגות. את בעצם הידהדת (הד) אותו. איך הית רוצה שפגישה אחרת תראה? מי תהי שם כאשר תינתן לך רשות הדיבור לחלוטין? תתיחסי גם לשאלה ששאלתי אותך בתגובה למעלה איפה את רואה את עצמך בעוד חמש שנים?

rafagav

New member
נסי כיוון חדש...

נכון - מקובל לצאת לבית קפה ולשבת ולשבת ולנסות בכוח לשוחח. אז כל הריכוז הוא ה - Doing. צאו לטיול יחד / למשהו הכולל יותר עשיה, כמו צעידה לחוף הים / משחק באולינג, למשל. ואז - לא תהיו מרוכזים בשיחה אלא ב - להיות = Being ולשני הצדדים יהיה יותר נוח. ולגבי מה שאחרים כותבים על עצמם - Boolsheet - מזבלים משהו - בלי לחשוב יותר מדי ו - בעיקר: בלי להתחייב לזה. בטח לגבי מה שכותבים על עצמם...

gam v gam

New member
באולינג זה רעיון טוב

אולי תצטרכי טיפול לגב אחר כך..
אבל ברצינות , לעשות משהו ביחד יפזר שתיקה ובאוויר הפתוח עדיף..

למעלה