הי בנות אני די חדשה כאן

hilalioz

New member
הי בנות אני די חדשה כאן

מי מוכנה להסביר קצת איך כל זה הולך ?

שמופית

New member
היי הילה ../images/Emo13.gif

נו, הסתובבת פה קצת
ספגת את האוירה
חוץ מזה, ספרי קצת... הבנתי שאת מתחתנת בשרונית ביוני, נכון

hilalioz

New member
הסתובבתי אבל מאוד מבולבלת!

היי שמופית!! הפורום מדליק אבל קצת קשה להבין מה קורה פה? כן אני מתחתנת בשרונית ב 6/6/02 איזה תאריך הא???? מתי את ? איך היתה המדידה??

שמופית

New member
אני ב 9.1 בטירה בגעש...

אחלה תאריך יש לכם
האמת היא שאנחנו רצינו את ה 10.01.2002 אבל זה יוצא יום חמישי וברוב המקומות מכפילים את המחירים ביום חמישי, אז זזנו יום אחד אחורה... המדידה היתה אחלה. מזל ומיכל ממש מתוקות ואני כבר מחכה בקוצר רוח למדידה השניה
הקיצר, למה מבולבלת
הקטע פה הוא שאם יש לך שאלה - תשאלי והבנות/בן או שניים ישתדלו לענות וכמו כן, אם את נתקלת בשאלה שעליה את יכולה לענות - Welcome

shusa

New member
גם אני התחתנתי שם ../images/Emo6.gif

מקום מגניב היתה חתונה מדהימה... מדובר על הגן נכון? לא על המקורה?

hilalioz

New member
הי שיר

את התכוונת אלי? אז אם כן מה שרציתי לומר שכל הנושא הזה של הפורום חדש ומבלבל מתי את מתחתנת?

*שיר

New member
בהתחלה זה מבלבל, אח"כ ממכר ../images/Emo9.gif

אפשר להתחיל שרשור חדש מתי שבא לך (על ידי לחיצה על הלינק למעלה של "הודעה חדשה", או לענות על שרשור קיים, איפה שרוצים (ע"י לחיצה בתחתית ההודעה שאת רוצה לענות עליה). ולשאלתך, אני כבר התחתנתי לפני חודש וחצי אבל קשה לי לעזוב את הפורום הנפלא הזה
את יכולה לראות בטאג ליין (הלינק המתחלף בראש הדף) לינק לתמונות ולסיפור החתונה שלי

שמופית

New member
ועוד דבר...

לפעמים, בגלל ריבוי ההודעות, ההודעה שלך יורדת למטה, כך שאת צריכה לדפדף קצת אחורה ולמצוא את ההודעה שלך ולראות אם ענו לך. וכשיש סימן של שמש ליד הודעה כלשהי, זה סימן שעדיין לא קראת את ההודעה

למעלה