הי בנות אני שוב איתכם לאחר ההמלצה המוצלחת

גמלאית

New member
הי בנות אני שוב איתכם לאחר ההמלצה המוצלחת

שלכן מלפני שבוע. אני רוצה לאפות עוגה ומעל לצייר את דמות דורה והשאלות מה הדרך הקלה ביותר לעשות זאת האם יש מאמרים לצורך זה ואם יש בנות מבאר שבע שיכולות לכוון אותי לחנות הקרובה תודה

net the jet

New member
יש במאמרים אפילו הדרכה מצולמת. לגבי חנויות

יש רשימה בטאגלינס

גמלאית

New member
רוצה לעדכן קצת, לפי הרישומים אצלכן

חנויות רוזמרין - הטל שהתקשרתי לא פעיל משום מה של אמשלג יש בצק סוכר ואין את יתר החומרים הדרושים להכנת הקישוט של העוגה לגבי תבליני מימון יש בצק , ורק צבע אחד של צבעי מאכל ירוק
לגבי ציפוי עוגה ללא בצק סוכר אני אמורה להכין עוגה בדמות מכשפה מתוקה עפ."י אחד הספרים הישנים שיש לי בבית האם אני יכולה לצפות את רקע העוגה בשוקולד , ועל זה לפסל את דמות המכשפה עם בצק סוכר , ושאלה נוספת , האם אפשר לצבוע קרם שמנת עם אינסטנט בצבעי מאכל גי"ל תודה

net the jet

New member
לא הבנתי מה זה רקע העוגה ?

את רוצה שהעוגה תשאר ללא בצק סוכר ורק הדמות תהיה בצק סוכר ? אז אין בעיה. אין שום בעיה לצבוע כל קרם עם צבעי מאכל ג'ל

גמלאית

New member
לנטע ובנות הפורום המקסים -תודה על התמיכה

לאחר ביצוע מספר התכתבויותכאן בפורום ושיחות טלפון מעתקנת אותכן בצק סוכר , צבעי מאכל גי"ל ודפי מאכל מצוריירים יש בבליני מימון כפי שרשום אצלכן מס' הטל" הוא נכון וכפי שמעודכן אצלכן וחנות אשר נקראת מסיבבה מספר הטל" 08-6231615 החנות רוזמרין לא קיימת ואצל המשלג ניתק לקנות רק בצק סוכר ושוב תודה על עזרתכן אמשיך לקרוא את התכנין ולראות את עבודתכן המקסימה

למעלה