הי בנות, אפשר להצטרף עכשיו שאני כבר נשואה ותיקה (שבוע...) הגיע הזמן להצטרף להתמכרות הבאה בתור.
R rinutza New member 10/6/02 #1 הי בנות, אפשר להצטרף ../images/Emo6.gif עכשיו שאני כבר נשואה ותיקה (שבוע...) הגיע הזמן להצטרף להתמכרות הבאה בתור.
הי בנות, אפשר להצטרף ../images/Emo6.gif עכשיו שאני כבר נשואה ותיקה (שבוע...) הגיע הזמן להצטרף להתמכרות הבאה בתור.
R rinutza New member 10/6/02 #6 אז ככה, למי שעדיין לא מכירה אותי מפורום חתונות: אני רינה שהתחתנה עם אילן ב-02.06 בטראסק. עד עכשיו הייתי מכורה לפורום חתונות ומידי פעם הייתי מציצה לכאן. נראה לי שאחלה בפורום הזה.
אז ככה, למי שעדיין לא מכירה אותי מפורום חתונות: אני רינה שהתחתנה עם אילן ב-02.06 בטראסק. עד עכשיו הייתי מכורה לפורום חתונות ומידי פעם הייתי מציצה לכאן. נראה לי שאחלה בפורום הזה.
F fila New member 10/6/02 #5 מזל טוב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ברוכה הבאה
J jess ועוד New member 10/6/02 #7 איפה לימור??? אתם כבר לא הכי טריים הנה יש חדשים טוב שבאתם איזה כיף לראות התחדשות .. ברוכים הבאים רינת ואילן
איפה לימור??? אתם כבר לא הכי טריים הנה יש חדשים טוב שבאתם איזה כיף לראות התחדשות .. ברוכים הבאים רינת ואילן
R rinutza New member 11/6/02 #17 תודה, תודה ../images/Emo24.gif אני כבר מחכה לראות את כל שאר התמונות שסיגל כבר הודיעה לי שהן מדהימות.